Tuesday, May 29, 2012

nah hamek 15!!

bak kata uncle gedek buat entry panjang-panjang memang susah..tulis ja dua tiga baris ayat then letak gambar sendirik klu buleh. tapi memandangkan aku bukan dalam category comel apatah lagi berwajah pan asia aku rasa better aku letak gambar lain ja lah. 

so sebagai ganti aku letak gambar free gift yg aku dapat masa beli laptop aritu. 15 semuanya hahaha. aku tak tau orang lain pernah dapat banyak ni ke tak tapi untuk aku 1st time la. beli laptop dulu pon dapat free satu optical mouse. ingatkan apek tu main-main sebab nak suruh beli laptop kat  kedai dia. sekali dia bungkus plastik besar punya. nah hamek!!!




kipas kecik, keyboard protector, cooler, usb hub, cd holder, kabel internet, headphone, mouse, mousepad, computer mini vacuum, cd kosong, microphone, notebook computerlock, lcd screen cleaning, then pelekat untuk ikat wayer kot aku pon tak tau haha..klu campur beg  jadik 16 :D


p/s : alahai tetap ter-panjang jugak jadiknya entry ni..tak mampu jdk kreatif mcm uncle la hehe...

10 comments:

  1. wah... byk tu..... nasib baik x dpt apek tu sekali... huehuehuehuehue

    ReplyDelete
  2. aku pun penah dapatgak wei...bkn 15 tp 25 freegift..tp benda merapu meraban semua dia letak dalam tu..hahahaha

    ReplyDelete
  3. gile pemurah org2 kedah ni..skali bagi..15..25..hambik..

    ReplyDelete
  4. uncle jonni:
    hahaha tu pon asalnya apek tu janji 18 time survey..tp masa g beli dia takdak..staff dia bagi 15 jer..


    cik skinz:
    tudia hg lagi dasat..tang mana hg beli???ahhhaha apa yg 25 tuh???

    miss lolliyana:
    hahaha so lepas ni klu nk beli printer ka, laptop ka mai beli kat kedah naaa ekekekeek

    ReplyDelete
  5. Hadiah macam memang fun-fair...! kah kah kah...! Patong angry bird takde?

    ReplyDelete
  6. gedek:
    meriah kan??hahaha..ye la tak tringat nk tya pasal ptung angry bird ekekeke

    ReplyDelete
  7. hang joi kat aku headphone tu boleh dak kakak cantik? hahaha

    ReplyDelete
  8. yun:
    haahaha headphone kecik ja tuh..nak ka adik manissss???klu nak aku bagi ja xyah bayaq aih ..kawan2 nama pon hehe

    ReplyDelete
  9. hahaha. banyak tapi benda yang kompem-kompem aku tak guna sebab malassss. hehehe..

    ReplyDelete
  10. epalejau:
    hahaahaaha aku pon malas nk guna..mousepad dh sedekah opismate..kipas tu letak kt opis sbb ekon rosak..guna coler ngn keyboard protector tu jer

    ReplyDelete