Saturday, June 2, 2012

3 idiots

oh serius aku tak sangka aku buleh layan crita 3 idiots sampai habis. crita industan tuh!!ingat lagi camna aku mengeluh bila akak ipar aku tegar nk tgk mujse dosti karoge aritu??kali ni pon sama la. aku jeling hujung-hujung mata ja time tu sambil layan internet.



sekali dlm jeling - jeling tu sket-sket aku tersangkut. last-last tau apa aku buat??shut down laptop terpacak depan tv wakakaka. stended crita industan mau dekat 1.30 pagi baru habis dan aku pon gigih tunggu haha. ingat senang aku nak tunggu klu tak best. 

tajuk ja 3 idiots tapi jalan cerita nya bijak. ada moral value disitu. ni bukan cerita industan yang becinta guling2 punya menari hahaha. dlm gelak-gelak tengok tu  ada benda baek kita buleh belajar sebenarnya. paling dasat frenship tiga org ni. ada kawan sanggup bunuh diri demi kawan baek??? tapi raju sanggup demi rancho. seriously..

p/s : ni kisah selasa lepas tp baru nk publish :D

15 comments:

  1. haaa best kan cerita industan?? kan?? kan??? bukan semua pun cerita pasal cinta cinta cinta. nyanyi nyanyi nyanyi. guling guling guling. hahaha..

    tapi aku tak penah tengok citer ni dari awal sampai abis. mesti tengok sekerat-sekerat je. someday nak tengok jugak!! sebab yang sekerat aku tengok tu pun, memang habis punya bessttt lah!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha 3 idiots bekecuali la. mmg best.tak sangka aku layan industan had wakakakakak..

      mcm aku la.tgk jeling-jeling lepas tu rasa best tp tak faham..mula la aku tya kak ipar aku..dia citer pon still tak fhm kahkah..tensen jer dia..tp lepas tgk betul-betul baru la faham..tpi citer ni mmg best la.sangat! so ko kena tgk full ok :)

      Delete
    2. Aku selalu tak sedar dia main. So jalan citer dah sekerat baru nak tengok. Tu pasal ah tak penah tengok full.. Takpe, nanti Cik Kak aku tolong donlodkan. Hahah..

      Delete
  2. bah, cik epal ko donlod la crita ni..kita tenok sama2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha suh dia download???baek ko yg download kan.klu tak bekurun la..

      Delete
    2. a'ah laaa. aku lupa adik aku memang failed bab donlod mendonlod nih.haha

      Delete
    3. Hahaha.. Bagus lah kalau kamu berdua sedar :)) Sila. Sila. Sila donlod ahhh..

      Delete
  3. its a great movie...about friendhip...about education...mmg aku kagum r tgk citer hindustan yg sebegini...kita bila lg??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pasai..mengubah perception aku dekat citer industan..kita bila lagi???hahahaa kita ada movie aku ada ko ada????ok la tu wakakakka..

      Delete
  4. kantoi... suka tgk hindustan... kehkehkehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 idiots jer..yg guling2 nari turun bukit tu mmg tak la haahahha..dah tgk lom? klu lom tgk ler bagus citer ni heheheh

      Delete
  5. ni la 1 1 nyer cite hindustan yg aku ulang2 tgk..siap ada cd wooooo...sebab mmg best sbb bnyk moral of the story nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah lama la kiranya citer ni..aku ja baru tau hehe..org lain dh ulang2 tgk..bila la msia nk buat filem camni yer hehe

      Delete
  6. hahahaha..acik aritu tgk sampai habis gak..tak pasal-pasal tidur lambat bengkak mata aku gi keje sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha kan mcm lawak giler tdo lewat sbb tgk industan..klu tgk citer korea tu dh biasa sangat waakkaakkaka

      Delete