Saturday, June 9, 2012

asal tak update????

ada org tu cakap dia dah update dua entry tapi aku asal tak update???tolong la jgn buat aku rasa mcm org gigil ja bila tak baca entry-entry aku wakakakaka. statement mintak penampaq namanya tu hahaha.biasa la idea takdak nak update, tu biar lama sket berhabuk heh.

so klu aku tak merapu kat blog tu adala benda lain aku buat sebenarnya. apa lagi??? marathon drama korea sampai lebam la wakaka. kali ni rooftop prince 20 episode setel dlm masa seminggu. tu pun sbb sedar diri siangnya nak pergi keja. klu tak mau tersenguk kat opis ekekeke.



mcm biasa sinopsis google sendirik haha. pada yang nk baca summary or recap sila baca dekat dramabeans dan pada yang nak tgk online buleh masuk mana-mana drama online punya website. aku tengok dekat kimci drama. klu tanya dekat mana nk download hahaha sori aku tak pandai bab2 download neh :P

rooftop prince ni sama-sama tayang dengan king 2 hearts. so mmg bersaing habis la untuk rating dan rasanya drama ni rating lebih sipi-sipi ja dari king 2 hearts. agaknya sbb citer ni lagi sempoi merapu dan lawak even ada sedih-sedih bila sampai part love story hero dgn heroin. hero pelan - pelan disappear depan heroin oooo :'((



pada aku drama ni ok la. even tengah-tengah tu ada slow sket apatah lagi kelogikan jalan ceritanya. mau taknya putra raja 300 tahun lepas tetiba muncul tahun 2012 dengan pantasnya belajar cara hidup termasuk boleh bawak keta haha. tapi still rooftop prince drama yang best. pada yang tak tengok lagi mcm aku buleh la layan yer. maklum la dulu laptop asyik terpadam :D

p/s: org lain dh khatam aku  baru hbs tengok wakakkaa

17 comments:

  1. sapa la yg sengal tanya apasal xupdate tu..muntahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la peminat aku wakakakaka..gigil oooo xbca updte2 dari aku muhahaaha

      Delete
    2. Ishhhh malu je aku nak tahu sape yang tanya soalan tu. kan noly kannn..

      Delete
    3. sebagai menjaga privacy peminat tu aku tak kan dedah identiti dia kat sini wakakakaka

      Delete
    4. erkk...gigil aku bc entry ni...

      Delete
    5. see dah updte pon gigil..klu xupdate ketaq teruih apa ahahhaa

      Delete
  2. Hahahha...nad baru mula tgk kat sbs..itupun episod ujung2. Dulu xnak layan sbb terasa mcm curang dgn king 2 hearts kalau tgk cite ni. Skrg dah abes belasah K2H baru tgk. Nad kan bangsa tgk cerita korea hujung2 je. Jenuh nak tggu betul2 kecuali terlalu best spt Yes Captain n K2H. Bila ntah nak abes ni..jenuh nak tggu tiap2 mlm isnin n selasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat nad layan kt astro tu...layan online kompom habis cepat hehehe..percubaan mengahasut namanya neh wakakkaka..dulu terpksa pilih layan K2H sbb kemampuan laptop skrg dh ada baru nah marathon sungguh2 kihkih..

      Delete
    2. Maksudnya dulu SN layan K2H? OMG, terima kasih sbb layan cerita tu.. Ramai ckp xbest. Tp nad rasa cerita tu sgt byk bg knowledge baru esp global politic. Ecewah..haha.

      Malas lah nak layan online. Nanti xbuat kerja lain. Nad nak tggu abes sem ni. Pastu nak re-run yes captain & k2h.

      Delete
    3. layan jugak sebelom laptop buat hal sbb dh tgk dari mula kan..tp lepas tu mmg follow recap tiap2 mgu..ha ah crita dia berat la sket kdg2 xfhm sangat menda tp klu nk layan ok jer..buleh tahan sengal seungi dlm citer tu eheheehehe..

      Delete
    4. ui nadddd.. kalau cerita pasal korea, kemain laaaaju lagi dia komen. hahahahahah!! tiga-tiga hantu korea la korang ni termasuk acik! hahaha..

      Delete
    5. ko xnak join jadik hantu korea???hahahhaha...

      Delete
  3. Fizz.. aku tak nak amek tau pasal cerita tak logik ni.. Ko tolong carikan aku website apa aku nak tengok online cerita "You Don't Know Woman".. Aku carik tak jumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. gigih nk tgk 109 episode???aku google ja ha link ni..tapi aku xpenah la plak layan kt sini..semoga mampu habis kan hahaaha..

    http://www.dramastyle.com/drama/You-Dont-Know-Women/Episode-01/

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari drama ni ja dah tau genre ko xsama ngn aku hahaha..ko layan secret garden lagi best kot :P

      Delete
    2. Secret garden? Nanti aku carik sinopsis dia. Hahahahahaah kenapa dengan genre aku?? Genre orang tua ke? Hahahahaha..

      Delete
    3. genre matang ko tgk haahhaa..bila aku baca sinopsis tau dah aku asal ko gigih nk tgk..mmg taste ko ler kisah2 camtu hahaa

      Delete