Friday, June 15, 2012

insap la makcik



nampak tu????





nak jugak poking-poking makcik ni.  aiii terkenan lagu poking-poking tu ka???;P


dari duk poke aku,  elok la makcik ni insap pergi marking paper budak-budak sekolah dia or buat minit mesyurat yang berlambak2 tu wakakakaka


 gelak lagi gelak lagi bagi dia tambah tensen  muhahahahhhhahahhaa 






p/s : ni jer mampu update??tak dak idea la tu :D  

4 comments:

  1. ada orang nak rasa penampo sulung aku nehhh..

    eh, sulung tak sulung sangat larrr.. hahaahahaaha!!

    ReplyDelete
  2. muhahahahahaa..tampar la sangat..sambung gelak lagi hahahhhahaha

    ReplyDelete
  3. ok... korang gaduh... biar aku jd pengadil.... huehuehueueue

    ReplyDelete
  4. xbest la jadik pengadil..jom la join gelak sekali ramai2 muhahahhaa

    ReplyDelete