Wednesday, June 20, 2012

kira glamer la tu

dengaq cita smlm penoh uitm merbok sampai tak buleh masuk la setengah tu. maklum la ada konsert. ramlee sarip turun tu. belom kira Band Hujan lagi. hamboi2 untung la ampa ada retis glamer masuk.
 
camtu la. masa kami dulu hadap jalah pokok getah tu malam-malam. lagi untung klu hujun turun. bangun ja pagi tu terus ada haruman semerbak getah skrap yang sangattttttt harummmmm! mmg terkenang bau harum tu sampai sekarang punyalah.


gambar ihsan tahir. tak tau mana dia cilok neh


dulu tak dak dewan besaq mcm skrg ni. besaq sampai leh buat konsert tuh. dulu kalau ada free gig pon buat kat paking depan bangunan admin. klu gig ala2 battle of the bands tu buat kat dining masria jalah. tutup habis cermin tingkap sapa tak beli tiket harap nak buleh jenguk walau barang seinci. 

ngek ja intro. mcm sedih sangat ja dulu tak dak retis glamer masuk hahaha. budget diri tu rajin sangat nk p event - event yg ramai org  camtu. event yg  HEP buat pon tepaksa pi sbb pakguard duk meronda. klu tak harap ler. layan tdoq lagi best :D

tapi kan sapa cakap dulu tak dak retis glamer masuk.. ada la. serius hebat giler retis yang pernah masuk dulu tuh. tak percaya???sat aku cari gambar dia. rugila tak dapat amek gambar ngn dia time tuh. klu tak buleh poyo sampai sekarang. ok dah. dia ni la. iya dia la tu.




serius la faizal tahirrrrrr!!!apa lak aku nk tipunya. dia pernah sampai merbok la. siap bawak geng lagi. cuma dulu dia lain sikit. tak pakai rantai kat seluar camtu. dulu dia ngn geng2 dia pakai camni



ala kan dulu dia join mirwana. kira  glamer la tu kuikui. 


p/s : bulan jun mmg bulan xdak idea aku la 

8 comments:

  1. reja renyih ja aku bc entry hang...hahahah....tp geng2 mahasiswa dinamis ada oo amik gambar ngan faizal tahir...ya la..depa yg organise event kan....kui3

    p/s: gambar tu aku cilok dr twitter ag coco...erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan aku dpat idea nk update pasal benda ni masa chat mlm tu..tu pasai naem mesti ada simpan copy. bak kata hang dia kan org kuat mahasiswa dinamis tu kihkih...

      Delete
  2. hehe..mana la gmbr poyo2 kita time nak gi tgk persembahan diorg tu kan..rindu plak nak tgk balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha srius aku tak gamak nk letak kat sini...tambah2 gambar org tu amek tak ajak kwn2 la kan..sapa entah wakakaka..klu hang nk tgk ada dlm fb jieha or pooh kot

      Delete
  3. pijahhh. aku baru nak sound hang, kata takde takde. adaaaa laaa!! pejal tahirrr oooo datang uitm merbok. hahaha! sedap gila suara dia. :))

    serupa aku laaa, malas giler nak turun apa-apa aktiviti. tido lagi bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la suprise dulu hahaha..ish jika tau faizal mirwana akan menjadik seperti faizal tahir aku rasa ramai serbu dia nak amek gambar jugak2 kihkih

      Delete
  4. tu dia ehhhh..faizal tahir i like! dulu masa dia dengan mirwana tak kenal pun..hehehehe...
    kira heibat tu leh jumpa faizal tahir, acik mampu follow kat twitter je..kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat kan???jumpa faizal tahir tuh hakhak (gelak riak). faizal tahir zmn remaja lagi haahhaha.suci ja time tu..sapa sangka nk glamer cam arini kihkih..

      Delete