Saturday, June 23, 2012

masih berguna



ni salah satu buku yg aku beli masa study dulu.






tau apa kegunaan dia sekarang???





 lapik laptop muhahaha!!

 
  bebaloi jugak la beli mahal2 dulu. at least sampai sekarang aku pakai. cuma cara penggunaan dan aplikasi tu berbeza sikit la ekekekeke..yang penting menten pakai tak gitu???hahaha


p/s: marketing - lecturer best , subjek best , result aku ja tak best kuikui..
 

10 comments:

  1. kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..lecturer best giler kot? subject pun beeeeeeeesttttttt! result je tak besh. uhuuuuuuuuuuu.. ):

    best kan buku rujukan tebal-tebal. tetiba result dapat tak best, rasa macam nak hempuk buku kat kepala sendirik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan rozi buat subjek ni jadik best sangat..serius kelas dia mmg tak mengantuk la tapi bila exam mcm hampeh punya soalan so result pon hampeh jugak ler kihkih..

      Delete
  2. buku kita sama ...lecturer ampa nama apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lecturer DIM .. puan roziya..aku rasa asal subjek marketing ni semua pakai buku ni rasanya...

      Delete
  3. buat lapik laptop ye... adoyai.... huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih sengal kan???janji laptop buleh benapas je pk tu :P

      Delete
  4. mana tah aku letak buku2 aku..berguna gak utk lapik laptop kan..kena cr balik nih.klu dak bazir je beli dulu kan..keh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha cari2..buku2 kita kan tebal2..lagi bagus hg cari buku database en jawaher..itu mmg mmg sesuai hempuk kat kepala sbb result sangat tak best kihkih..

      Delete
  5. ini adalah epik..
    koh koh koh... kejap nak cari buku Kalkulus masa belajar dulu... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah sangat epik..jadik selongkar la rak buku anda sekarang haahhahha

      Delete