Sunday, June 17, 2012

panas punya pasal


tadaaaaaaa!! comel tak???



comel la sangat!! tak pasal-pasal terbang 59 hengget beli kipas ni. tu pon aku pilih yang paling murah. klu ada lagi murah kompom aku beli yang tu. jenama jgn kata la mmg tak pernah dengar langsung. hahaha pedulik la janji pusing kuar angin. 

 ni gara - gara ekon lebri rosak. rosak yang tak buleh repair kecuali beli baru. dan nampak gayanya setelah tiga minggu aku kepanasan tak dak angin2 sepoi-sepoi bahasa apatah lagi angin taufan bos aku nk beli ekon baru. 

nak tak nak aku dengan berat hati kuar duet sendirik pergi beli kipas ni. tak sabar nk bawak pergi opis lusa sbb esok cuti ganti israk mikraj. jgn jeles heeeeee.lepas tu aku nak tulis besaq-besaq kat kipas tu hak milik persendirian noor hafizah abu hassan!! puas hati muhahahaha!!

kalau tak ingat kelisa aku tu kecik dan aku pon tak mampu nak angkat sbb berat kompom aku bawak kipas kat umah aku ni letak kat lebri. biar terbang habis habuk-habuk dekat rak buku tu. biar bunyik kipas ni  pusing dgr sampai ke bilik bos!!baru syokkkkkkkkkkk kan????hahaha




p/s : kipas kecik free gift tu buat hiasan jalah..pasang angin tak rasa langsung huuu

10 comments:

  1. hakhakhak... gila kuat angin kipas besi tu... silap2 dgn bos2 ko terbang sekali... huehuehuehue

    ReplyDelete
    Replies
    1. bos aku gemok especially bahagain aset dia perutttttttttt haahhhhaa..klu buleh terbang tu mmg hebat!!kompom terus dia pergi beli ekon ganti yg rosak tu kihkih..

      Delete
  2. aku tengah bayangkan ko pusing kipas besi tu kat opis. hahahahahaha! kompemmmmmmmm perut bos ko begoyang-goyang kena angin taufan. hahaahahahhaahaha..


    aku pun ingat nak beli kipas gak la, letak kat bilik guru ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah mmmg klu buleh nk bawak kipas tu tapi besar ngn berat..tak nak sangat beli ekon baru nah aku bawak kipas besar punya hahaha..

      bukan bilik guru dah ada kipas ke??;P

      Delete
  3. ada, tapi tak puas la. hehehehe. tapi aku nak pasang, aku takut pulak. takut keja aku tidooo je manjang dalam bilik guru nanti. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh plak camtu..camna ko leh tdo kt blik guru..telentok ats meja tak puas aku..lagi syok tdo kat surau leh golek2 :D

      Delete
  4. nampak kipas terus rasa mengantuk.. koh koh koh...
    adoi laaaa... penat nie.. hue hue hue

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu baru nampak kipas la kan..belom nampak aircond kihkih

      Delete
  5. tak de brand pun tak per..janji bolehkan sejukkan badan..betul tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..asal sejuk jer tu xkisah dah brand apa hehehe

      Delete