Thursday, July 12, 2012

berseni dalam sengal


serius stress. stress idea tak dak nk update. buleh gitu???hahaha. aku tengah gigih ni so aku nk cerita pasal satu blog. kenal blackjeepsu??tuan punya 32Gbs belog. aku gelarkan blog ni blog sengal yg bejiwa art. 






tau kenapa?? sbb klu sekali pandang gaya bahasa dia pakai tu mmg habis seni la. tapi klu dh start baca hampeh sengal rupanya. kadang-kadang apa yg dia nak sampai tu tak tersampai dekat kita yang membacanya sbb punya la jauh dia melencong sebelom sampai ke main point.

itu mujur la klu dia melencong sampai jugak ke apa yg dia nak cerita. ada jugak kadang-kadang melencong sampai tersasar terus. bekerut dahi ni baca  nk faham apa kaitan segala kejadian dari mula sampai ending.

tapi dlm sengal-sengal entry dia tu ada jugak entry yang buat kita terpikir kejap. ada jugak yang main dengan emosi. mcm entry untuk mak dia, entry pasal kawan dia or entry pasal mesin masa doremon yg aku rasa kebanyakan org akan rasa mcm tu .


kehkeh saja letak :D

ada jugak yg aku rasa nak penampaq ja dia lepas aku habis baca. ya lah tajuk pasal sabun tapi cerita pasal hujan. motif!!dan sampai sekarang aku masih tak dapat tangkap kaitan antra mak dia dengan che guevara hahaha. mohon pencerahan dik jeepsu oiii.

agaknya camni la kot  blog student health science yang sebenarnya peminat fine art.  apapon yang penting aku baca 32Gbs Belog sbb aku rasa blog ni ok dan bukan sbb jeepsu tu adik kepada cik mirakuru @ tahir yer ekekeke.

p/s : ada bunyik2 serius tak entry aku kali ni ;P

6 comments:

  1. hahahaa...aku mmg suka bc blog pelik2 ni.mmg seni gile ayat dia..lain2 dr yg lain..

    p/s:er..blum ckp serius beb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik dlm merapu namanya..ok jugak klu free2 tu baca ekekekekkee..

      p/s: bagi satu tajuk aku tulis benda serius hahahaa

      Delete
    2. ces...serius la sangat bunyiknya...buat aku gelak guling2 jak bc entry ang ni...

      Delete
    3. hahahaha haih aku ingat aku dh bejaya kuar dgn entry serius untuk menyahut cabran ang ..tidak rupanya hahhhaha

      Delete
  2. thanx laa sebab review kan blog yg tak seberapa tuh.. insyaallah.. sama-sama improvekan diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkeh blog kamu tu sempoi sbb tu review :)

      Delete