Tuesday, July 10, 2012

kesan awal 15 minit


masuk bulan 7  ni aku tak payah keja sabtu tapi kena masuk keja lagi awal dari selalu. sebelom ni aku masuk pukul 9 balik pukul 6. sekarang masuk 8.45 balik pukul 6. pada aku ada kesan buruk dan baik masuk awal 15 minit ni. 

yang baiknya setakat dua minggu masuk awal ni aku tak pernah lagi la lewat. selalu muka thumb print lewat tu aku la. setakat lewat 6-7 minit buleh kata aku la juara. ari2 aku tak kan thumb tepat kul 9 apatah lagi 8.59 :D





sampai pernah chemad it exec dulu kenakan aku. print screen attendance aku tag kawan2 dgn caption ratu datang lewat!! eleh lewat2 aku pon xkan lebih 10 minit punyalah kihkih. kenangan tul klu sebut dulu2. yala kawan-kawan ramai sekarang semua dah berenti aku ja tak berenti2. hoh mode sedih tetiba apa kes??? enough2!!hahaha

antara penyebab kenapa aku tak lewat sbb sekarang aku dh iron siap2 baju sebelom tdo. dulu harap la. pagi tu la kelam kabut buka almari then tepacak lak nk pikiaq baju mana nak pakai. even aku ni jenis simple dan tidak mengamalkan pemakaian makeup tapi bab baju mana nk pakai amek masa gak la. ini serius bukan ayat cover. klu tak caya tanya la epalejau, tahir atau miss lolliyana. aku bukan gadis maybelline ok ekekekeke. 

tapi bila masuk bab kesan buruk satu jalah. agak-agak klu dh  duduk  atas kerusi hadap pc dari pukul 8.45 sampai pukul 6 petang apa jadik??tak besar bontot??? 5 hari seminggu plak tu kehkeh..mmg emm malas nak cakap la..


p.s : tapi bulan posa lagi awal aku masuk, 8.15-5.00 hehe

10 comments:

  1. bestnya depa bulan posa leh bukak posa kat umah..sob3...

    p/s:bab baju mmg x yah kata apa...even ada byk jugak baju tp ada baju yg x suka pakai sebenarnya...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huu jgn buat ayat sedih camtu tahir..aku pon sedih sama bcanya..

      kan??baju bagai nak runtuh almari tapi separuh penuh dengan yg tak suka pakai.yg suka pakai buleh kira berapa..mau tak terpacak depan almari tu lama2 eekekekekekeke

      Delete
  2. untunglaaaaaaaaaaa... sabtu x yah keje... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuu dekat 3thn ooo keja sabtu..bulan tujuh tahun 2012 baru nk rasa keja tanpa sabtu..

      Delete
  3. abih la..abih la besaq bontot tuuuu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cesssssss..ada petua elak bontot besaq tak??haahahhahah

      Delete
  4. as long as takyah keja sabtu takpe lah....sobs..nak keja tempat lain gakkkkkkk~tetiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??xkisah la kena gerak dari umh awal pon asalkan tak payah keja sabtu..busan tul keja sabtu.ssh nk plan kuar ngn kwn2.huwaaaaaa acik sama la nk keja tempat lain jugak huuuu

      Delete
  5. hahahhaha... memang lebo ler jawabnye... koh koh koh

    ReplyDelete