Tuesday, July 3, 2012

shawl merah



lepas ni kena selalu pakai shawl kaler merah la nampak gayanya






ok intro sengal ekekeke



dulu masa irma mula-mula pakai tudung aku pernah cakap dekat opismate aku. ya Allah canteknya dia. rugi nya nabil buat perangai. tapi jodoh di tangan tuhan. Allah gantikan dengan seseorang yang mungkin 10 kali lebih baik untuk dia :)



~ semoga bahagia sampai ke syurga amin ~


p/s : jujurnya aku tak pernah ada tudung kaler merah pun hahaha..so intro tadi sangat la main2 :D

18 comments:

  1. apa kena mengena antara shawl merah ngan irma hasmie ni???sangat la merepek ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh laki dia cakap 1st time depa jumpa irma pakai shawl merah, tunggu lagi aku pon merapu kan la peristiwa tu ekekekekeeke

      Delete
    2. kekeke..sori2..aku xtgk betui2 video ni..mana nak tau..eeheheh

      Delete
    3. ekekekke xpa aku pon tgk rumah..tgk kt lebri mmg xclear sangat depa cakap apa

      Delete
  2. aaaa rasa nak guling2 bawah meja ni sweet sngt aihh..stickynote kalau gi tempat suci cam mekah or masjid pun pakai shawl yg kaler striking okeh, mana tahu jodoh sampai macam ni gak :)aminnnnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jom guling sama2 hahahaha..irma xpe la dh mmg cantek..pakai kaler apa pun kompom2 org bekenan..diriku klu pakai merah pon lom tentu org pusing 2x tengok ekekeekeke..tp amin jugak la kot2 masin mulut acik ecewahhhh hihi

      Delete
  3. kannnn acik. pas ni nak pakai shawl merah gak laa.. bukan kat tempat suci je, kat semua tempat, hari-hari epal pakai shawl merah. hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha gigihhhhhhhhh!!ko xleh pakai merah ko kena pakai oren ari2 baru sesuai..ok larikkkkkkkkkk!!!

      Delete
    2. tanak ah pakai oren. tak minat dah warna tu. kuikui..

      Delete
    3. hahahaha dan2 xminat oren la kan..apa lagi tukar merah jalah pasni kuikui

      Delete
    4. yg ni lah paling gigih semua tempat dia nak pakai merah..hahahahaha

      Delete
    5. terserlah ngn jelas kegigihan beliau kan hahaahah

      Delete
  4. wah...entry retis yg suweet gitu....musykil sebentar....impress!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. musykil kan???hahahha ni kira ngek jugak la..org lain update pasal irma punya wedding ni mmg lagi suweet.klu aku tulis camtu mmg ang pengsan baca kihkih..

      Delete
  5. mana-mana pegi je, cerita irma...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti mana2 pergi tu pempuan yg becerita kan???hahaahaha..ala uncle kasi la peluang sekali sekala kihkih...

      Delete
  6. owh irma hasmie... melepas aku... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ada impian nk ngorat irma ke???hahaha..xpe uncle jonni jodoh Allah tulis ngn org lain la tu ya :)

      Delete