Tuesday, August 14, 2012

bukan sesiapa


bila aku dah habis idea nk buat apa dengan internet aku akan masuk blog bukan sesiapa even dia jarang update. bukan aku repeat baca entry dia tapi aku masuk dengan tujuan murni. berbelas kasihan kepada haiwan. sbb tu aku selalu masuk bagi ikan-ikan cik mirakuru makan hahaha. semoga selepas entry ni kuar cik mirakuru akan lebih  bersemangat dan selalu update blog dia  supaya aku ada bahan bacaan untuk dibaca ketika waktu senggang  ekekekekkee





p/s : mood raya tapi asal bos bagi keja pelik2 ni  haih

4 comments:

  1. hang mmg suka kan bg aku gelak guling2...pedih mata ni gelak...adoyai....

    p/s: bos hang stress la tu sbb nak raya...dia cemuih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkeh ang kan stress ngn bos ang at least aku kuar entry camni buleh gak ang hibur kan ati gelak2 hahahaha


      p/s:sebenarnya aku pun tensen bos bagi keja lari bidang terus kot adoyai..

      Delete
  2. yang bagi makan kat hamster pon ade.. koh koh koh

    ReplyDelete