Friday, August 10, 2012

menjelang ari raya

aku cakap kat pakcik guard tadi 


" pakcik pasang kuat sangat ni lagu raya. takut ganggu budak-budak nak study " 


sambil aku cakap tu sambil aku tgk kat budak-budak. budak-budak tu pun tengok ja aku. lepas tu aku tanya 


 " ka kamu semua pun nk dengar lagu raya??? "


depa sengih lebar sambil angguk ramai-ramai 


haha aku pun tersengih. tak jadik nk tutup tapi biar ja youtube tu play semua lagu raya.


lepas tu mula la dengar backup singer nyanyi sama. kehkeh budak-budak tu nyanyi ikut lagu yang tengah pasang tu sambil konon study. mujur masa lagu aisyah pulanglah takdak yang jatuh ayaq mata kuikui


sabar ya dik rabu depan dah buleh mula cuti yer :)




p/s : see tak caya lagi aku dh makin cool ngn bdk2 kolej aku tau ngeh3..


6 comments:

  1. ka ang yg plh kuat sx nyanyi???

    p/s: berkat bulan ramadhan .....moga berkekalan...erkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish dak2..aku takot ujan klu nyanyi sama hahahah..

      p/s: lama dah aku cool bukan ramdhan ja kuikui

      Delete
  2. hahhahaha.. nyanyi lagu Raya aa best.. bebudak bukan ada mood lagi pun nak study dah dekat dekat nak raya nie.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun.depa tunggu kelas habis ja nk balik kampung hihi..so kira cincai la pasang lagu dalam lebri pun kan time2 ni..lebrian xmarah punya ekekekekeke

      Delete
  3. aku pulak semakin tak cool dengan murid-murid aku. kerja nak menyinga jerrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dh malas nk menyinga..bdk2 ko xpe depa xreti nk memblas.bdk2 aku sampai ke HQ kang depa mengadu aku garang..

      Delete