Wednesday, September 19, 2012

bila akak memuji


ok ni entry pasal najwa latip. eh najwa lagi, dah betukar jadik peminat ka??hahaha. biasa la bila up entry pasal najwa latip aku  kena bahasakan diri aku ni akak. baru la nampak jurang usia ekekeke.

dulu akak pernah cakap akak kureng sket ngn lagu adik najwa yg ada adegan gaduh-gaduh manja tarik camera tu. tapi tetap akak view video clipnya. kira mcm akak pun ada sumbang jugak la dekat jumlah view yg cecah juta-juta tu ;P

lepas tu adik najwa kuar plak ngn lagu kosong. pergh akak lupa terus akak pernah cakap akak xleh hadam lagu sebelom tu. akak siap ulang dengar ooo lagu kosong. kira lirik dia akak buleh hadam lagi la.
 
then tetiba meletup plak lagu kuatkan radio kuatkan radio anda!! adik sangat nampak cute masa menari dalam keta dengan sleeq. siap akak oder lagi lagu tu kat akak tahirah. dia mmg pandai bab2 download ni. akak tak pandai sbb tu akak oder jer haha. klu buleh ikat tepi mmg akak suruh akak tahirah bungkus ikat tepi hihi. 


akak puji adik najwa comei masa ni


dan sekarang akak harus cakap lagu-lagu adik najwa semakin matang bila adik kuar ngn lagu adamu. akak suka lagu tu. lirik kali  ni mmg akak puji. sangat membawak makna pada yang mendengar. melodi pun sedap. ha sudah ayat akak dah bunyik mcm juri juara lagu la plak. sama la kali ni pun akak oder dari akak tahirah jugak. tapi dia tak faham ikat tepi tu apa hahaha.






ok sudah2. merapu teruk aku mlm ni. penat aku nk bahasakan diri akak wakakaka. tahir pun dapat peluang guna nama penuh mlm ni. akak tahirah tu hahaha. bkn senang aku nak tulis nama penuh dia kat blog aku ni ngeeeeee..


p/s : campur ni baru 4 entry . rekod paling malas nk update rasanya kuikui

18 comments:

  1. akak!!!!!! kenapa aku pon dapat title aka jugak....x suka!!! hahahah....lawak la entry ni...akak redho je la....

    p/s: makin matang jugak kot hang sama matang ngan lirik najwa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaahaah la dh mmg ang kak pun..kat rumah kan adik2 ang pangei ang kak.hakikat serta fakta tu wakakakaka..

      p/s : matang la sangat aku tu..merapu ja lebih

      Delete
  2. kalau aku dibandingkan ngan najwa.... dah pangkat atuk aku nih... dem!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha gelak sakan aku baca komen ni..nak buat camna hukum alam kuikui..atuk bontot seksi ok la tu kehkeh

      Delete
    2. hampir tersembur aku baca comment uncle jonni....hahahha
      hi atuk!

      Delete
  3. aritu ade dgr lagu adaMu ni kat fb kot, best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la best jugak..duk dgr kt radio xtau sapa nyanyi..sekali tu ada kwn pos kt fb baru tau adik najwa punya lagu rupanya

      Delete
  4. Hai laa.. teringin nak ngurat Najwa nie jadikan awek, tapi sekuloh pun tak abih lagi.. acaner.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. acanernya mmg kena tgu dia habis sekolah dulu la hahahaah

      Delete
  5. haaaaaaaaaa kutuk lagi. kutuk lagi..! Hahahaa..

    actually, masa first dengar dia nyanyi lagi aku dah suka.. ko pun tau kan? hahaha..

    memang la ramai orang kata lagu cinta muka buku dia tu sound stupid, sound cheeky, sound so childish. tapi pelis lah?! nama pun lagu kan? dan nama pun budak sekolah kan? yang expect tinggi sangat asalnyer?

    eh emo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada kutuk xleh hadam ja lagu mula2 tu hahahha..tp bila dia kuar lagu yg sesuai kat telinga aku, aku ok jer ngeeeeee...

      ni emo kat entry aku puji adik najwa naper???klu emo kt entry ngutuk dia xpe la gak..ish

      Delete
  6. amboiii adik najwa kata ko..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaaaaa. awat la aku baru baca entry juri juara lagu ni. Lawak ang memang kelas jah.. xpayah hidang air ribena pun kau tetap kellasss jah.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun ngeri ni.takot org tv3 tgk depa suh aku jadik juri ajl nanti..aku ni bukan suka sangat glamer2..belakang tadbir tu xpa gak la kikiki

      Delete
  8. aritu kutuk aku hp aku ade lagu ni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bila ahmad muncul kat sini hahahhaa...aku kutuk lagu cinta muka buku tu jalah..lagu lain mna ada pun wkaakkakkakak

      Delete