Saturday, September 22, 2012

mmg tak berani


ada berani naik roller coaster sambil menyanyi??? ko mampu??? 

running man jer kot mampu kuikui


jgn heran asal variety show korea lawak. sbb benda2 camni la kekeke

tak payah nyanyi pun aku tak sanggup naik. aku ni bila p theme park aku main benda yang level budak-budak ja. naik keta comei-comei pusing taman fantasy, naik keta api masuk rumah antu yang tak berapa nak seram, naik mini train or bumper car  dan benda-benda lain yang mmg dicipta khas untuk budak-budak. 


aku ok jer beli tiket mahal tapi naik benda ni hahahaha

dlm sejarah aku naik benda yg dicipta untuk org dewasa ada tiga ja. spinning orbit dengan dizzy izzy kat cosmo world. spinning  orbit tu masa aku naik rasa tak la ngeri sangat pun. buleh lagi la klu nak ajak aku naik. 

tapi menatang dizzy izzy tu harap aku nak naik lagi dah . mmg la tak ngeri tapi dah nama pun dizzy mmg aku pening naik dia. dah tu acener aku nak naik roller coasternya??? apa??? DNA mixer???kim salam jauh-jauh jalah ekekeke.
 
then sama la masa p genting pun. satu-satunya  yang aku main pirate ship. uih yang ni tak pusing sampai pening tapi rasa nk tecabut perut dgn jantung. makin lama makin tinggi. sakit ja perut mcm kena tekan. mmg klu pergi lagi aku rasa aku tak naik dah. biar la aku naik keta api msuk rumh antu yg konon seram tu hahaha. 


kredit utk tuan gambar tu..pinjam yer

tapi aku ni pantang ajak. ok jer klu nak pergi tempat-tempat camni. asal buleh kuar begumbira ngn kawan-kawan aku takdak hal.  jadik tukang amik gambar ampa tengah jerit main benda-benda alah tu pun takdak masalah. yg penting gambar aku kena ada hehehe


p/s : roller coaster pun aku buleh entry kehkeh..takdak benda  nk citer la tu :P

12 comments:

  1. se brutal2 muka aku ni...menatang ni la aku paling x berani nk naik(rolercoster)...hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ada geng!!hahhahaa..mmg aku suka ja p tempat2 camni tp nk main tu aku pilih gak la ekekkkeekke

      Delete
  2. aku ko ajak pegi bendi, memang bukan aku laaa kalau tak gi. dan bertambah-tambah bukan aku laaaaaa kalau tak naik roller coaster tu hahahahaha!!

    best oooooooooo naik. ko tak rasa lagi, memang cakap tak berani. anak buah aku niena pun camtu. tanak naik, tanak naik. jenuh pujuk, last-last aku paksa jer tarik dia naik. dah habis turun, dia nak naik lagi? aku pulak yang errr...

    DNA mixer tu memang tak ah. aritu aku tengok mamat bukan main lagi tafff giler badan dia. siap muka bejambang ala-ala akasha pelakon nu.. sekali naik, dia muntah-muntah kat atas DNA tu jugak bebbbb!

    apa pun, game kegemaran aku wajib ahh roller coaster dengan spice shot. pirate ship pun mana leh tinggal beb. rasa tak lengkap jer gi genting tak maen tiga mende alah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih panjang komen..nampak sangat excited becerita pasal roller coaster..ish aku tak berani naik tu bukan apa takut aku muntah kuar habis semua jer..pirate ship klu ko paksa aku naik aku gagah naik lagi la kot hehe..ala aku rasa ok jer gi genting tak naik semua tu janji aku sampai sana ngn kwn2..ada gambar yg penting sekali hihihi

      Delete
    2. had kalo komen mmg dah mcm mini entry...haha

      Delete
    3. hahahha xpa aku memahami dia..

      Delete
  3. aku kalau baca entry ang, xpenah xgelak. lawak OS pn kalah hahahaaaa.

    wlopon nama dh btukar, ku harap ang masih kenal diriku kiiikiikiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lawak???mcm nk gelak ja baca..aku biasa2 ja aih kehkeh...

      camna tak kenal..sapa lagi yg iktiraf lawak aku lagi hebat dari os kecuali ang???hahahahhahha

      Delete
  4. sungguh x ku sangka...muka kental....haahahha...aku p genting ...apa yang aku x naik?? sumer aku naikkk....tp solero shot tu pikiaq lain la kalo nak naik sekali g...muahahahha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka mmg kental tp hati blues dangdut irama msia kadang2 wkakkakaka...aku takot muntah ja naik benda pusing2 ni..tu psal xmo naik...uih solero tu tobat aku nk cuba.never la hahahhaa

      Delete
  5. hahahhaha... menyanyi sambil naik roller coaster?.. takde hal.. sebab gie Genting 1st naik sebab nak rasa macam mana gayat dia... kali kedua naik dah boleh lepas tangan... kali ketiga.. huh.. takde rasa apa... koh koh koh..


    tapi kat Genting tue, Space Shot jer aku blom boleh jinakkan lagi.. kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius??ok nanti buat vblog aku nk tgk hahhaha..hadoi senak perut aku tgk org naik menatang tu kihkih...space shot??ok aku standby kat bwh ja amek gambar..nak naik kim slm haahhhahha

      Delete