Monday, September 3, 2012

oh my english!!


 ini oh my english versi aku 


4 file , 4 subjek , 4 kelas dgn student paling ramai T_T

bukan mr henry middleton from england tapi miss hafizah dari kedah jelapang padi oiii!!

mcm aritu kena jadik bidan terjun mengajar english sampai lecturer baru masuk. kuasa sorang staf bila bos serah teaching file tadi apa la sangat. angguk dan sambut teaching file tu jalah.

even dlm ati menjerit aku tak pandai mengajar lor. nak nak subjek english! cuba bagi sejarah kat aku kompom sengih sampai ke telinga. tapi tidak pada english sbb i sound stupid when i speak omputih!!


p/s : jgn ada lagi yg bagi contoh ayat i love you, i don't love you kat aku kali ni harap2 nya "-_-

20 comments:

  1. kalau ada yg tak dgr ckp.... sila rotan sahaja....
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. beso sangat nk rotan bdk2 tu hahahaa..

      Delete
  2. muahaha...ticer ticer... may i go out?

    ReplyDelete
    Replies
    1. out p mana???xleh duduk!!hahaahhaha

      Delete
    2. owh...correction....plz ticer may i go to toilet plz...hahahahah

      Delete
    3. yes sila sila u can haahahaah..

      Delete
  3. i oso sound stupid when i speak omputih. nak call client pun karang essay dulu kat kertas, ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa ok la tu buleh karang dulu..ni klu bdk2 tya nk karang celah mana ekeekkeekke

      Delete
  4. huiyooooooooo miss pizzah. i plak sound like fart when i speak omputih oooo ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. fart???ok larikkkkkkkkk!!!haaahahahahha

      Delete
  5. walaweii...ticer is coming back!!! oh my english!!! hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka nampak!!lepas ni aku msg ang ler tanya pasal grammar hahahaha..

      Delete
    2. gila...aku pon lingku...tnya la cikgu pooh ka cikgu had ka?? y me??? hahahah.....gud luck my fren...

      Delete
    3. coz i like ur english!!!hahahhaa..seriously :)

      Delete
  6. alaaaa.. kalau dorang tanya ko taktau, ko jawab:

    "itu pun taktau? bukak kamus! carik! esok saya tanya!"

    kekekeke.. ehem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekekeke mmg aku plan camtu pun..apa2 aku nk ngelat ja wakakakaka..

      Delete
  7. Ticer! Ticer! teach me plis.. plis... koh koh koh

    ReplyDelete