Tuesday, October 2, 2012

lupa daratan


hampir-hampir nak kena luku ngn tahir bila dia cakap dia nk minum chatime tapi aku tanya pedia tu??? biasa la org kampung tak kenal sangat benda-benda camni muhahaha. mcm kes coolblog dulu. tak ingat?? ekekekeke. cuba cakap mcm yg dalam video unfold tu aku tau la. cuma aku tak perasan lak ayaq tu nama dia chatime. ooo chatime nama dia rupanya hmm..


pengaruh chatime gara2 unfold 


ok tak pa kita try. tahir order latte regular. aku yg tak berapa nak kenal chatime oder passion fruit LARGE!!



yg masam2 tu mmg feberet aku la. .tahir taste omputih , latte tuuuu  ;P


lupa daratan kan???stended!! hhahahhaa



p/s : gambar konon nk buat  entry ala2 travelog . tapi lepas tu suma gambar merapu jer lebih kihkih


14 comments:

  1. hahahhahahah....memang dasar lupa daratan semua....

    p/s: pic mmg ala2 travelog wat?? i'm going crazy, i'm goin mad!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhahahhhaaha biasa la..konon bagi alasan blur tu terus tunjuk bekas besaq pnya..

      p/s : haahaha tak complete sbb scene gelang mela o mela tak amek

      Delete
  2. muahahaha...mcam mula2 ang berkenalan ngn coolblog dulu la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhaahahahaa tp chatime xtau nama ja..konsep menu ngn order tu pandai banding ngn coolblog dulu..

      Delete
  3. rupanya kat ipoh ni pun ada weh..baru perasan..kena cuba gak la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius coolblog tak ramai dah org minum..pusing mall tu semua pegang chatime ni ja..

      Delete
  4. takpernah lagi pekena chatime.. coolblog selalu laa... kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cuba la..mmg coolblog tak ramai org beratur mcm dulu..semua beratur kat chatime..pusing mall semua pegang cup chatime..sian lak kat coolblog kihkih

      Delete
    2. ada beza ke rasa dia?.. ermm ermm.. nanti try cari kat Alamanda.. XD

      Delete
    3. chatime ni byk perisa tea..klu ikot yg aku rasa aritu mmg lain sket la.;

      Delete
  5. acik dulu tak suka chatime..masa tu try minum teh ape entah..sampai lah chatime baru bukak kat mall sebelah ofis acik ni, dia ade up satu signboard iced plum tea..acik pun suka gak masam2, so terus try..ehmargerd sedap gila ok..nak2 bila tambah aloe vera..auwwww..
    rasa nak sujud syukur kat situ gak..hahaha..over tak,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha aritu konpius nk try antra dua tu la..last2 xpa rasa dulu passion fruit..ni acik cakap plum tu sedap haih rasa nk pergi beli skrg gak kehkeh

      Delete
    2. kat sabah, yang paling femes antara terfemes air YOYO. dia ala-ala tu lah. YOYO, COOLBLOG, CHATIME, sama jer sumer tu. tapi aku kemaruk ngan YOYO jer. ;P

      aku suka rasa apa tau? mesti ko tak sangka kan? plain milky tea. hahahaha ;))) ada nak letak pun, aku mintak buh coconut cube or puding wahhh nyaman. tapi takdela over sampai nak sujud syukur kakakaka ;PPP

      Delete
    3. aku gila coolblog tp dh lama xminum sbb dh busan..cuma sejak minum chatime yg masam2 ni serius sedap tambah2 lepas bca ayat sujud syukur acik tu lagi la bekobar nk cuba lagi pasni kekekkekkeke

      Delete