Monday, November 5, 2012

cari semangat


selalu letak video petronas raya posa ja kan. sekali sekala layan video deepavali petronas ok kot. semangat 1 malaysia nama pun 






bersemangat terus kan lepas tengok??? ok aku merapu kehkeh.



tengah cari semangat nak perabih marking midterm paper students sebenarnya neh. dari minggu lepas  lepas tak habis-habis lagi  -_-"



even maybe tak byk mcm ticer epal tp cemuih  jugak nak cek satu2


p/s : dengar2 HQ dah approved lecturer baru tapi tak tau bila dia nak masuk


10 comments:

  1. Replies
    1. tak buleh..ym emel pun xleh..mmg xdak harapan it exec opis aku neh T_T

      Delete
    2. aku pun rindu gak hahaah sat aku on fb chat..aku rindu giler kat chemad ngn zul sbb klu depa ada sure ym aku xdak masalah punya wakakakaka

      Delete
  2. cik nota melekat... anda stress ka?

    jom menari... lets do the dappan... dappan... dappan... dappan..

    kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih sakan dia klu ngn lagu hindustan hahhahaa...idak la stress busan jer belek ketas students satu2..

      Delete
  3. dappan dappan dappan dappan..
    hahahahaha..
    yg tu ja ingat..tp x rasa semangat pun, acaner tu..
    mengantuk nak tido ni..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaka lagu rancak menari sakan tak semangat jugak???tak dapat nk nolong la klu camtu ekekkekekke

      Delete
  4. eeeee geramnyer nak bukak youtube tu tapi dah removed. grrrr

    errr tengok gambar kertas2 tu baru i teringat mati laaaa tak keyin lagi markah murid kat SAPS eeee tak suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa kena remove sbb indian marah..petronas ni kdg2 xfhm budaya rasanya..nari2 bukan sambutan depavali..ni nari entah apa2 ja..marah la depa..

      kehkeh aku baru tau bdk2 sek skrg leh cek result online..hebat dah bdk2 sek skrg pun mcm u dah pesennya

      Delete