Tuesday, November 6, 2012

dah faham kenapa


wah sedap rupanya suara bf epalejau ni. padan la dia suka sangat kat mamat tu. tak heran la ratus-ratus episode pun dia gigih jugak tunggu. ooo dah faham kenapa.





hahaha tak habis merapu dari pagi tadi. tapi serius sedap ar suara si apa ah..sat aku nk copy nama dia dulu. ha si randy pangalila. dah banyak kali cerita pasal dia pun tetap tak ingat nama dia apatah lagi nak eja kuikui. 

pada yang nk cakap baru tau ke suara dia sedap???ya aku baru  nk tau..baru dengaq mlm ni lagu dia.. 1st time dengaq. tu pun tenampak kat youtube kihkih..


p/s : nad si randy ni la la bf epal tu ;P

10 comments:

  1. hahahaha...ni entri tuk cik epalejau sbb dia adihakan mr todd junior kah?? ya la...todd senior dah kawen...erk???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa ngek..en todd cerita lain..ni cerita sat nk copy nama dia..Randy Pangalila !! wkakkaaka..untung la en todd kawen ngn omputih lak tu ekekkekekkeke

      Delete
  2. Hahahaha...bak kata elfira loy, randy yang gila. Tapi suara dia mmg sedap. Lagu ni pun sedapppp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan suara sdap lagu ni pun best..suka part dia nyanyi dlm english hihihi..

      Delete
  3. ini rupanya si randy tu..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lor acik pun kenal dia gak ka??hahhaha..ok gak la mamat ni..patut la kawan kita sorang tu setia tunggu kan???kkekekeke

      Delete
  4. beratus-ratus episod tu mentionnnnned. hahaha. sekarang ni dah tak duk depan tv dah jam 630pm :D tukar ari lain kuikui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la sbb ratus2 episode tetap gigih ko tgu nk tgk randy tu kaakakakaka...

      Delete