Thursday, November 15, 2012

popcorn + konpius


ada sapa-sapa yang gila kan popcorn mcm aku??? tetiba plak sedar aku suka makan popcorn. gigih beli popcorn GSC even tak tengok movie kuikui. beli paling besar lak tu. puas hati sampai ke petang duk kunyah benda tu jer heh.





 stended aku akan kuar entry tak dak motif camni bila aku dlm keadaan busan tahap gaban. aku sampai konpius  dengan hari dlm minggu ni. rasa mcm dah sabtu tetiba rasa mcm ahad sbb esoknya kena keja hahaha. tak pun mcm aku tgh bawak keta jln sket jumpa traffic lite merah lepas tu hijau then stop merah balik. hmmm..apapun selamat bekerja and selamat berhujung minggu jugak eh??


p/s : srius tak dak motip entry aku neh -_-"

14 comments:

  1. aku pun bosan gak la bila wat keje tanpa berchating..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ang keja ka???aku ingat cuti seminggu

      Delete
  2. kesian hang pizah...aku lak..starting last ang mkn popcorn tu merupakan last cuti cuti aku for this month coz i will be wroking non stop till end of the month...i guess

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih sadis xdak cuti..xkan tiap2 selasa tu pun xcuti kot????budak2 tu klu xscore spm aku tak tau la..tusyen sampai org lain xleh cuti ni apa cer..haih

      Delete
  3. yup...no more free tuesday!!!!! arghhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhhhhhhhhhh itu sudah lebihhhhhhhh!!tp kan skill monteng2 keja aku dah ajaq kat ang kan so xyah la suci2 sangat..ponteng ja klu ada peluang hahahaa

      Delete
  4. suka makan popcorn gak... tapi popcorn tinggi sangat kalori dia... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tinggi kalori dia..ingatkan biasa2 ja..kena belari la pas tiap kali mkn nampaknya..

      Delete
  5. wahhhh sedap popcorn @ bertih jagung @ bennok!

    l looooooooooooooooove it. kalau makan, mengalahkan makan kuaci, rasa macam tanak stop jer kan. kalau kuaci kena gigih lagi bukak kulit. popcorn ni memang main telan saje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bennok??wah tau pekataan baru selain pop corn.

      kan kan ssh nk berenti kunyah..sedap tapi part yg tak kena gula xberapa nk sedap hahahaah..

      Delete
    2. bennok tu bahasa bugis kuikui..

      kann.. kalau makan tu memang main pilih dulu hahha boleh takkk? tapi kalau dalam cinema, memang telan sajer laa. gigih nak pilih wayang kat depan nuuuu..

      Delete
    3. hahahha..aku rasa org kedah pangil jagung jugal pop corn neh.last2 makan jugak yg tak begula tu..sayang ehehehhehe

      Delete
  6. ohhhh popcorn mmg sedap tapi xde la sampai gi beli walaupun tak tengok movie..gigih benor tu..kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih biasa sangat bab2 gigih ni wakakakakaka..

      Delete