Monday, November 26, 2012

tak rela

anak-anak buah aku gelak sakan tengok master chef especially part izyan. sebabnya depa kata muka izyan tu mcm aku. aku kerut dahi tanya kat mana samanya??depa jawab sama la sambil gelak. aku mmg  tak rasa sama langsung. 

pelik aku part mana yg depa nampak sama tu. asal izyan kuar ja depa gelak. hamboih suka sangat. tapi seriously kat mana yang samanya?braces??aku tak pakai pun even teringin jugak kadang2 ahhhhaa. tapi harap la aku akan pakai. takdaknya  aku rela nak  sakit pakai gigi besi tuh. 



tang mana yg samanya??? kaler kulit pun kompom2 tak sama dah..aku kulit ala beyonce kot kuikui

 
izyan ok la. aku layan jalah klu nak jugak depa kata sama. tapi bila uda buat onar kt wall aku cakap muka aku sama mcm maria elena, itu tak buleh. mmg tak logik dan tak tercapai dek akal. mcm nk pitam depan laptop haha. sangat tak sesuai uda. tak sesuai sambil geleng kepala.

aku rasa dah sampai masa ang pakai spek la uda.  dekat mana yg kami samanya??mcm aku cakap tadi kaler kulit aku ala-ala beyonce dah kekeke. klu ada 1% pun persamaan tobat aku nak ngaku sama hahaha. maria elena = fizah elena?? tidak tidak!!aku tak rela wakakka.


habis cari yg konon iras2 aku..ngek ja uda mmg tak sama langsung wakakkkaka


p/s : update time tenet slow giler mmg best!!

30 comments:

  1. eh gmbr ni mmg ala2 muka hg la maria elena ni..kekeke.tp muka izyan pun ada iras2 hg..hmm..mmg muka retis la hg nih..wahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidakkkkkkkkkk pls bukan maria elena..aku merayu hahahaha..izyan??serius tang mana sama wei???

      Delete
    2. kan? mmg retis abes la hafizah elena kita ni. pandai masak plak tuuuu kahkah

      Delete
    3. bila uda muncul ngn komen2 dia aku mmg tetewas teterap punya lah T_T

      Delete
  2. tang izyan tu mayb bentuk muka kot yg sma pizah...hahahaha

    kalau maria elena aku xtau la tang mn yg smnya...ce suh uda briefly xplain kat ang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala uda tu saja2 la tu..suka sangat nk sakat aku mcm aku xtau..lawak tul uda sampai ke maria elena mmg tak leh blah hahaahha

      Delete
    2. sama la. maria elena fotostet muka pizah. cuba kalau hafizah elena dress up style sprt gbr di atas, mmg tetukaq la!!

      Delete
    3. tidakkkkkk!!aku tak rela disamakan mcm dia haahaha..

      Delete
  3. hahahhahahahahhahah...speechles...x mampu nak komen..hahahahhahahhahhhhhhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu nk komen sampai tespace bar panjang nampak??suka sangat buleh gelak kat aku..uda ni mana uda..bila dia nk muncul kat sini???hahaahhhaa

      Delete
    2. klau nk taw sama ka x, ang try buat vlog 1. aku takut nt folower maria elena tersalah folo ja hahahaa

      Delete
    3. ish tak yah la..sian dia karang xramai lak org follow dia..dah tu camna dia nk tecalon dlm shoutaward nanti hahahhaha

      Delete
    4. seriusss x perasa terspace panjang smpai cmtu sx..nampak x? nampak x? betapa speechles nya aku...

      Delete
    5. yalah2 aku nampak ang iklas speechles hahaha

      Delete
    6. kalau ang wat vlog, mmg maria elena xleh tecalon la sbb dh terrrrcalon ang. depa igt maria elena pdahal hafizah elena

      Delete
  4. izyan tu ada la sikit2 tapi maria elena x sama kot..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan tak sama kan..saja ja uda tuh ehehehhee

      Delete
    2. issshhh miss labi-labi ni, sama! sebijik! cuma hafizah elena ni, die sopan santun sikit

      Delete
  5. haaaaa... tang mano yang samo tue?.. cer tunjuk sikit.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah tunjuk la sbb mmg tak sama apatah lagi serupa langsung haahahahaha

      Delete
  6. aku baca entry ni..dan-dan rasa nak p main angry bird. hahahaha...... xpa pizah boleh!!!! kira pasnih leh jadi vlogger lahhh...n leh join mastacep.... patuh leh bukak kedai sebelah hussain. bhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha so apa rasa lepas main angry bird lak? memandangkan ramai nk tgk aku buat vlog, vdeo petama aku nanti rasanya pasal dpt mc 5 ari sbb sore eyes dan cakap buat mulut itik wakakakaka..

      Delete
    2. aku akan pastikan hit video tu tinggi kalau ang buat vlog 5days mc. hahahah

      Delete
  7. aku perasan dah pizah..kat gambaq DP hg ala2 album tue.expression mulut hg n idung ala2 maria elena.kih3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sorang lagi buat crita buleh..ish jauh benar bezanya jieha oii

      Delete
    2. Yaaaaabbbetoi. Sapa2 yg perasan n setuju maria elena fotostet muka hafizah elena, ssungguhnya dia mmpunyai mata yg tajam lagi menawan ;p

      Delete
    3. T_T kalah teterap aku ngn uda

      Delete
  8. Hahaha tak cukup kanta kot spek aku ni. Hahaha takleh terima kawan aku muka cam artis. Jeles wooooo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko bukan mcm era pazira???hahahhaa buat apa nk jeles klu org cakap dh cantek mcm miss msia kuikui

      Delete