Thursday, December 20, 2012

apa yang powernya???


apa yang power sangat neskepe neh???




dah la dua ringgit, badan kurus. sedut berapa kali dah licin.


bukan elok untuk kesihatan pun klu amal selalu.


siap sanggup berjalan tengah panas pi kedai runcit cari dia lagi. 


jawapanya aku mengantuk terukkkkkkkkk masa kat opis. asal mengantuk cari neskepe. even nekad tak nak minum tapi kalau serangan mengantuk tu mai aku tewas. aku lupa neskepe ni tin dia kurus, harga dia dua ringgit, sedut berapa kali ja dah habis, dia tak baik untuk kesihatan dan demi dia aku sanggup menapak ke kedai runcit  -_-"


p/s : miss lolliyana lagi hantu neskepe dari aku. bila minum neskepe kompom teringat dia 

24 comments:

  1. sama laaaaa...nekad x mau minum sbb x bagus..tapi once dh ngantukkk...mak aiii...lupa semua nekad...sanggup nek motor p 7E tu...haishhhh

    p/s: ptt nolly kurus..eh da kena mngena ker?? hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha yela..mmg leh kurus minum nescepe ni..sila la minum ngan bnyk..hahahaha..

      Delete
  2. iya2 ja xmo minum tapi bila dah tesenguk-senguk mmg tak tahan la..aku klu p 7E tummg gigih sangat2 la..xjauh tapi bepeluh gak la nk lintas jln hahahahha

    p/s : maybe ada kaitan la hahahahha

    ReplyDelete
  3. aku skrg xde la hantu nescepe sgt..tp suka white cofee lak..aceh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha xberani takot irfan tak leh tdo la tu..ang gak yg teruk melayan kui3

      Delete
    2. wah white coffee gitu..curlasss kau!!! aku pon suka white coffee oiiii....cuma tgh berusaha mengurangkan kandungan caffein dlm badan..huhu

      Delete
    3. white coffe lg sedap dr nescape la weh..mmg ada curlassss bila minum!

      Delete
    4. suma benda nk curlassss skrg kawan2 aku ish2..

      Delete
    5. well...sejak berdamping ngan fizah elena mmg x leh wat apa la..kena la ada curlass gitu..:P

      Delete
  4. muhong hampa ni. minum neskapir mana leh kuruih. aku hantu neskapir. kui gemok lagi ada la. camana ni? hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku xtau la depa jumpa tang mana pekataan minum neskepe jadik kuruih dlm entry aku ni..aku sebut hilang ngantuk bukan kurang gemok jadik kuruih ai la ahahahhhaa

      Delete
    2. yun: bukan artis mat salleh selalu minum kopi bnyk ka kalo nak kurus?? hahah...aku agak ja..keh3

      Delete
  5. hati2 bg pengamal minum neskefe..bule mengundang sakit lutot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup tau tak elok..akan cuba kurangkan oh tidak..akan cuba menentang nafsu hahahhhaa

      Delete
  6. 1 tin = 2 hengget
    10 tin = 20 hengget
    1oo tin = 200 hengget..

    wooo.. kopak... kopak... apakata hang beli yg dlm peket tu... bila ngantuk bancuh je.. nak kaw . boh 4 peket sekaligus dlm mug..

    bukan setakat hilang ngantuk... terbeliak bijik mata beb...

    kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahaa yg 3 in 1 tu tak sejukkkkkkk..ngek kan demand..xyah 4 paket sekaligus 1 paket tu pun dah power sangat sampai ke mlm hihihi

      Delete
  7. sy pon suka amek neskepe ni. tp khas utk musim exam dan esaimen lah. sbb kafein kan x elok..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim exam ngn buat asemen mmg nak tak nak kena minum la..klu tak tebongkang buku tak baca haahhaha

      Delete
  8. mahal mahal... bancuh sendiri lagi sedap.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mahal kan hehehe.so dis week sekali pun tak minum :)

      Delete
  9. ye..begitu jugak saya.. saya mengalah.. nescape memang best..huahua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan neskepe sangat sedap..nak2 minum time panas..nyamannyaaaaa

      Delete
  10. Aku bukan peminat nescafe. Prefer MILO atau teh. Tapi kalau dah ngantok, ko bagi satu jag pun aku telan beb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??klu dah ngantuk mmg tak pk apa dah..janji mata buleh celik hahahah

      Delete