Tuesday, December 4, 2012

untuk yang menunggu Vlog ku

memandangkan ramai sangat yang nak tgk aku buat vlog aku pun tak sampai hati la klu tak menunaikan hasrat kawan-kawan tu. so aku pun tekadkan semangat untuk rakam video sendirik dan upload kat youtube. ya la sampai bedarah2 hidung yun punya merayu , tak sampai hati lak aku tak buat. haih ssh jadik org lembut hati neh. jadik demi kawan-kawan aku rela nekad dan pasti. bak kata org jepun gambateh!!


camni punya rayuan aku tak gamak nk kata tidak


so aku pun prepare la serba sket. ehhhh nak masuk youtube uollsss kena la prepare sbb apa silap-silap tecalon shouts award. buleh jumpa retis kpop kelassssssssss berangan muhahaha. mula-mula sekali aku cari shawl yang lebih kurang mcm gambar maria elena yang aku post sebelom ni. kebetulan la sangat mmg aku ada shawl yg lebih kurang mcm tu cuma kaler ja lain. haih mujur sungguh.

aku pun apa lagi lilit sakan shawl even tak pandai. dah berpeluh lilit aku pun praktis la cakap depan cermin. bila dah rasa puas hati aku pun on laptop. tunggu sat dia loading. dah habis loading aku pun kemain excited nak on webcam. tetiba aku kaget depan laptop. klu ada yang pk  aku nebes nk record video sendirik ampa mmg salah. aku sebenarnya kan hahaha tak tau nk on webcam kt laptop aku neh. seriously aku tak tau.

tolong la jangan buat muka tak percaya. aku cakap betul. so aku pun kansel la nak buat vlog aku yang petama. kiraya mmg aku tak buat dah la kot sbb tak reti kan nk on webcam. kat mana entah nak tekan. susah tul la pakai asus ni. buat laptop sampai org cari webcam tak jumpa. 


gambar guna balik enry aritu kuikui

apapun aku nak tegaskan kat sini ini suma salah asus bukan salah aku. aku dh beriya tp punat webcam aku tak jumpa. terus kena kansel ish ish ish. maap ya suma aku tak bermaksud tapi asus yang memaksa. harap suma faham la ya :)


p/s : jgn la bekerut dahi tak pecaya, kisah benar ni

22 comments:

  1. i hate you!! i hate you!!! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. plz dont hate me bebeh coz i lap u hahaahahha

      Delete
  2. Ya Rabbi..mati2 aku ingat dah ada vlog nyer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan aku dh cakap xtau kat na nk on webcam tu pasal xdak :P

      Delete
  3. kan? entry memperdayakan kita. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni suma salah asus..menghampakan kita suma :(

      Delete
  4. ahhhh... saya boikot la cenggini.. nak vlog! nak vlog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya boikot asus!!boikot2!! haahhahaaha

      Delete
  5. kahkahkah.. there must be somewhere la SN.

    tapi asus besttttt processor laju.. tiba2 rindu asus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish xjumpa la..mmg xyah cari la haahahahaha..so far puas hati ngn asus hihi

      Delete
  6. aha tak lama lagi tengok video SN sama naik dengan mat lutfi..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikui gelak malu2 kucing ni..haih mmg balik ni kena kodek cari punat on webcam la kekekkkee

      Delete
  7. gila bapak nebes aku kalo hang betoi2 wat vlog..tapi aku cm leh baca ja permainan hang itewww!!!. hahahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila bapak dasat klu aku sanggup kuarkan muka aku kat youtube hahahha..aku kan pemalu mmg tak mungkin aku buat vlog hehehe

      Delete
    2. erkkk...pemalu la sangaaaattttt!!!

      Delete
    3. eh aku pemalu la..sambil jari kaki kuis lantai

      Delete
  8. silalah buat vlog... nanti uncle like seribu kali... huehuehuehuehuehue

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan xnak buat uncle..cari webcam xjumpa jer hahahaahaha

      Delete
  9. ang jgn nak mngada2 naaa! Alasan paling tadika skali. cepat buat vlog ang. aku ni tahap bedarah ketiak bedarah punggung dh ni hahahahahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bkn sbb aku xbuat vlog tp buasir kot uda haahhaaha..tgk la klu aku jumpa punat on webcam..klu jumpa la kahkah

      Delete
  10. Komputer ko memang takde webcam. Takyah carikla. Takkan jumpa punya. Hahaha. Dan aku pun tak sanggup tengok muka ko terpampang kat youtube. Oh tidakkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya jugak aku lupa lpptop aku xdak webcam..padan la cari tak jumpa..maseh had ko selesai kan masalah webcam aku hahahahhaa

      Delete