Monday, December 10, 2012

syokkkkkkkkkkk oooo


aktiviti waktu malam aku sekarang lepas balik keja. pertahankan kejuaran snap, donkey, old maid and happy family muhahaha. ada sapa-sapa berani celen???


snap

old maid

donkey

ikutkan anak buah aku ada kad happy family ja. tapi aku tengok naik lunyai kad tu, aku pun borong la snap, donkey dengan old maid tu kat popular. ala 8 kupang satu. sekali sekala budak-budak tu balik cuti sekolah apa la sangat 8 kupang. dalam kurungan aku yang beriya lebih kekekekkkee. syok ooo lama tak main benda ni. last main aku rasa masa sekolah rendah. zaman hingus meleleh hahaaha. 


p/s : moga takdak yg lari p popular cari happy family lepas baca entry ni ;P

25 comments:

  1. aiyoooo... dah besar panjang pun masih main lagi mende nih...
    ish.. ish.. ish... (sambil geleng-geleng kepala)

    kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala uncle tu klu ajak silap2 takmo stop main kehkeh

      Delete
  2. aku dok teringin nak main saidina skrg ni..leh beli rumah...muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu aku dh main awai2 depa balik cuti aritu..tp xkena ngn jiwa aku sbb kena kira duet..bencik math la katakan hahahahah

      Delete
    2. miss lolliyana, ko nye pasal la sebut saidina, tak pasal2 aku soh adek aku gi beli arini jugak. n tak pasal2 melayang duit aku 5ploh hengget huh

      Delete
  3. acik sebenarnya tak reti la main game macam ni..huaaaaaaaaaa..teringin tapi tak paham konsep..kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. la acaner acik leh tak tau main ni..senang jer acik cuma dia byk style nak main hehehee..asal gambar sama ja konsepnya

      Delete
  4. ok..peberet game masa zaman hingusan jugak( eh berhingus ker?)

    p/s: aku pon selalu juara bertahan jugak...nak celen..ada bran??? muahahhah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berhingus la jugak hahahhaaha..oh suh jieha beli kita main sama2 nanti tgk sapa champion..gila gigihhhhhhh wakakakakkaa

      Delete
    2. hamboihh..banyak sgt xtvt ni...kang x cukup trip 3 hari tu...ngee~

      Delete
    3. kehkeh ni sampingan tak masuk tentatif

      Delete
  5. nie, acaner nak main menda alah nie..????

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkkkk tak penah main ke???benda ni cari yg sama ja konseptnya tapi ssh nak citer tulis2 neh

      Delete
  6. aku pun nak carik gak la nt. leh wat modal gadoh dgn anak sedara biaq dia nanges meleleh air idung

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi dasat misi nak gadoh sampai meleleh ayaq idung haahaha..popular belambak 8 kupang lak tu..

      Delete
  7. tak penah main pun mende alah ni.. huhuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errkkkkkkkkkk aku tak sama zaman ngn ko ke??

      Delete
    2. org sabah xdidedahkan dengan permainan2 lagho mcm kt semenanjung pizz. sbb tu kawan sabah kite ni melagho ms kt semenanjung je. skg die kat sabah, die tak melagho dh. org sabah org eduketed n sopistiketed & sopistiketot (mcm hadra) hahahhaaaa

      Delete
    3. sian org sabah..kena tgu datang sini baru leh lagho2..sebilik ngn org kuantan tu lagi sakan la dia lagho kekekekekeekeke..mujur la ada org kedah sorang tu buleh sket kawal laghonya kahkah

      Delete
    4. Jauh bebenor korang berdua ni merepek.. haha..

      Delete
  8. kan?? macam permainan happy family tu boleh improve english bebudak kan??? permainan hat guna bhs inggeris. wahh!! terima kasih. aku boleh buat sebagai aktivti dalam kelaihhh.. wewitt!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh kot sbb bila menang jerit one happy family!!haahhhaa..then baca nama2 famly omputih kat kad tu..

      Delete
  9. hai there!
    lama gila tak tengok benda ni. tp paling menyampah main old maid sbb kdang2 muka nenek tu mcam nenek kbayan. oh memories :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kamu!hahhhaaha mmg la nympah tgk muka makcik tu sbb takot kalah..

      Delete