Saturday, January 26, 2013

budget tag :)

tengah-tengah busan ni teringin pulak nk jawab tag. dulu kemain masa baru2 buat blog ramai la kawan2 tag suruh jawab tag. aku pun gigih jawab satu-satu. lepas tu tag plak orang lain padahal yang baca blog tu kawan2 yg sama jugak. ang tag aku aku tag ang balik wakakakka. kesian tul. 

jadik memandangkan aku pun takdak menda nak buat malam ni aku rasa nak kuar entry pasal benda-benda aku tak minat. ala-ala tag soal sendirik dan jawab sendirik puas hati. but dun wori aku takkan suruh sapa-sapa sambut tag neh :D

senarai benda yang aku tak minat

1. aku tak minat makan coklat

2. aku tak minat nombor

3. dah tak minat nombor kompom2 matematik tak minat juga heeee.

4. aku tak minat baca novel. ni baru sedar :P

5. aku tak minat jadik lebrian sedangkan aku seorang lebrian. tapi sekarang aku redha. jadik lebrian lagi best dari cikgu kan epalejau??

6. aku tak minat makan epal merah


7.  aku tak minat makan mee. sbb tu aku tak mampu habiskan mee bandung muar aritu

8. maap aku tak minat yuna tapi adik najwa latip ok!! hikhik

9. aku tak minat nasik ayam tapi nasik arab feberet :D

10. aku tak minat pergi camping sbb tu rela masuk PBSM masa kt uitm

11. aku tak minat pakai heels / makeup heh.

12. aku tak minat makan ikan.misi makan ikan aku aritu dah lama stop kuikui

13. aku tak minat sangat update status kat fesbuk tapi tak segan silu merapu kat twitter ngeh3

14. oh baru teringat aku tak minat makan udang dan ketam tapi aku minat giler sotong dan kerang

15. aku tak minat nak buat vlog sbb tu aku buat2 cari webcam tak jumpa wakakakaka


ok sudah 15. kang klu aku senarai lebih berat kat benda makan jalah jadiknya hahaha. 15 ni pun mau pecah kepala pikiaq. ayat metafora dasat sangat kekekekekkee.


p/s : silap2 esok kuar tag benda yg aku minat plak ;P

12 comments:

  1. hehehe lwklah sis ni.hepi dpt kenal kwn baru ^^

    sbnrnya ok gak segmen tag2 ni.smbl BW ,tmbhkan kwn dan blh knl lg owner blog tu.tp akk mmg mls kalau segmen tu mmg sempoi,best tp bila tgk syrt2 kena tag2 mmg malassss.mmg ramai blogger yg mls nk join sbb satu kerja kn bthu dia dh di 'tag'.



    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kamu:)

      seronok la jugak baca org lain punya tapi kita yg nak menjawab tu kadang2 bukan rajin sangat hahhha..ni tgh2 xde keja ni rajin la plak..siap create sendirik tu kekekekkeke...

      Delete
  2. koh koh koh! dulu2 masa zaman muda mudi berblog bleh la tag2 orang.sekrang ni ada 1 perangai "busan".

    kalo rasa nak buat tag tu, buat la. tapi nak tag orang tu takde la..

    [adoi!! ni la jadahnya bila online guna laptop orang lain, pastu sebok nak comment blog orang. kuikuikui..]

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni aku konpius kak atie ka epalejau ni hahhahaha.aku tak rasa orang rajin kot nk buat tag2 neh...aku pun sbb busan mlm ni..klu tak harap nk rajin sangat pikiaq benda2 alah neh...hahahaha

      Delete
  3. salam..
    serius dulu saya tak tau pon tag tu ape..^^
    tapi entry hang memang best..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkeh padahal tag tu main jawab balik apa yg tu jawab la kan??..best ka??ehhee merapu ja lebih :P

      Delete
  4. erkkk...x minat epal merah?? patutla epalejau jadik bestfren...hahahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha tp klu dia diberi nama epalmerah pun aku tetap kawan tp mkn epal merah tu tidak la

      Delete
  5. aku tak minat nak komen mula2.. tp bila ckp xminat buat vlog tu terus aku rasa minat nk luku kepala ang. cepat buat vlog sekarang!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah terang terang tulis aku tak minat nk buat vlog camna nak buat..kompom takan buat la wakakakakaka

      Delete
  6. aku rasa macam nak komen sebijik-sebijik setiap point ko tu. Punyala minat buat tag kan. hahaha.

    tapi kan, nak komen jugak kat sini. hanye point 9 dan 15 jer yang aku pun tak suka iaitu aku pun tak berapa gemar nasik ayam dan tak berminat nak buat vlog.

    yang lain semuuuuuuuuua aku suka. camne ko leh jadik besfren aku niiiiii? isk.. kompius jap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mmg minat jawab tag hahaa.ko gak la mengajar aku kenal tag2 bagai ni..

      ko ngn aku mana ada yg sama???tu nama dia kawan yang baik fhm each other even tak sama minat..ewah ayattttt ekkekkekeke

      Delete