Friday, January 18, 2013

bukan salah rak

jangan tekejut suma. aku follow crita setia hujung nyawa sekarang tau hahaha. makaseh metro sbb baik punya promo dlm paper sampai lepas aku baca tu terus gigih balik rumah menempek depan tv. then sangkut sampai sekarang. 

jadi bila p training kat kl tiga ari,  hotel tu takdak tv3, ada astro ja mmg aku sikit lagi nak meroyan. naseb baik pk benda tu belambak ja kat internet, tak payah nak meroyan teruk sangat la kan. konon la pk gitu tapi gigih jugak tanya receptionist mmg tak dapat ke tv3??hahhhahaha..bukan apa nk layan final merlin sekali jugak sebenarnya. sudahnya ersalina ke mana merlin pun takdak harapan. tabah jalah layan  si marsha mengedik dlm propaganza tu. 

dan biasala klu dah  dasar kurang penyabar ditambah perangai huduh suka nak tau ending nampak ja kedai buku terus aku cari novel setia sampai hujung nyawa. kedai tu pulak mmg terer. display depan pintu siap berdiskaun.




sampai bilik terus baca ending wakakakkaa. mcm diagak hepi ending. time balik tu dlm bas aku marathon baca. naik bas siang kan jarang aku nk tdo. oh ya company aku klu training setakat exec mcm aku harap nak layan naik kapai terbang. level manager jer dia sponsor naik flight. klu  nak merasa jugak naik flight disponsor apply branch sabah ngn sarawak takdak hal. 

sehari ja aku baca habis. tapi sikit pun aku tak rasa best haaha. mmg aku rasa aku ni bukan jiwa baca novel la. nak habiskan satu novel tu untuk tau jalan cerita mmg takdak masalah cuma nk feel lebih-lebih mcm orang lain baca mmg tak kot. then kompom sekali tu jalah aku bacanya. 

padan la novel best sellers yang aku beli aritu aku rasa tak best. bukan masalah novel tu tak best tapi masalah aku yang tak minat. bak kata tahir baru nak discover minat sendirik??tak suka bacaan statik tapi video bergerak rupanya then nak salah kan rak  tu menipu wakakakakka. 

oleh sbb itu tadi dengan selambanya aku jual novel tu kat opismate aku  hahahaa. bukan aku nk jual sangat dia yang nak beli. nak kasi awek dia katanya. puas dia cari kat popular kedah ni tak jumpa sekali aku jawab aku dah beli masa kat kl. orang dh beriya mintak nak beli aku on aja hahaha. biar la rugi 3 hengget dari rugi 18 hengget baca sekali ja ;P..

p/s : drama ngn novel tak sama sangat  pun.best lagi drama rasanya..

4 comments:

  1. ye rak memang x salah..
    saya pon pernah jual novel saya bace sekali..
    haha..
    berbaloi memang berbaloi..
    untuk orang yang x baca buku macam saya nih..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah kan rak tak salah.kita yg salah minat kuikui..ni tgh kumpul suma novel2 yg beli tapi bca sekali ja..nak donate letak kat lebri ...

      Delete
  2. CDs ko masih bertafakur dalam kabinet aku. Jangan risau, aku jaga dengan baik. Nak nonton taktau biler. Haih laaaa. Mana nak tau kan. Ingatkan dulu masuk posting mengajar kat dalam hutan belantara ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu posting dlm hutan pun lom tentu ko sempat nk tgk hahahaa..ala rindu nk tgk full house la plak..eh rain dah gf tau..heroin love story in havard..cantek pempuan tu :)

      Delete