Tuesday, January 22, 2013

habis sweet la tu???

asyik kuar entry pasal adik najwa latip pun tak best gak kan..sekali sekala tukar sasaran takdak hal kot. ni tadi masa aku duk tgu jam cukup nak balik aku layan youtube seround dua dulu. aku bukak lagu apa entah tapi dlm list tepi-tepi tu naik lagu ainan tasneem.

tak pernah-pernah aku rasa nak click lagu dia tapi tadi aku click laju-laju. asal?? ingat aku nak puji dia mcm aku puji adik najwa ka??maap-maap!! ainan tak leh kena puji lagi. banyak lagi dia kena belajar dengan adik najwa. tetap adik najwa no 1 di hati akak tau wakakakaka. 

aku click sbb nk tengok tudung bawal pelangi dia pakai ja pun ngeeeee.. tapi kemudian aku lupa niat aku tekan tu sbb  nak tengok tudung sbb video clip tu buat kat lebri. hamboih sakan depa becinta kat lebri. siap main tempek-tempek stickynote kat rak buku tuh.
 


suka sangat  becinta kat lebri. kemain study sama-sama sampai bersila dekat rak. aku dulu bersila kat rak cari buku buat research tau. sekarang aku bersila kat rak sbb kira balik buku nak audit MQA!! konon habis suwittttttttttt la bertentang mata celah-celah buku tu???cuba pi lebri uia harap nk dapat peluang camtu kuikui

-_-"

mujur takdak watak lebrian garang mcm aku muhahaha. mau aku panggil dua-dua suruh cabut balik suma stickynote. pandai-pandai tempek kat rak aku yer. suruh tampal call number ikut ukuran bagi sama  tinggi and sticker kaler2 ikut faculty  kat tiap2 buku tu kang baru tau. baru tau suwit ke tidak silap2 muntah hijau terus hahahaha. 


p/s : CEO nak turun senin depan buku tak bersusun lagi pun ;P

11 comments:

  1. haii..meroyan la pas ni banyak keja..hahah...marah nampak cik lebrian.?? x per lebri ang suci sbb ada lebrian cam hang...erkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhahahhaaa pc still xdapat lagi arini..adeh sebulan weh nk kejar dateline..lebri aku mmg suci lagi sepi sbb student tak masuk..agaknya sbb rak kat lebri aku xmcm mv ainan ni..xdak peluang la depa nk betemu jodoh wakakakakkaa

      Delete
  2. hahaha..zaman study dulu, xdanya nak main mata kat rak buku. x tidur sebab nak buat research ada la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??dari main mata kat lebri baik buat taik mata bila ada free time sikit haahhahaa

      Delete
  3. haaaa... jgn ko cik nota melekat...
    kang tetiba ada jejaka dok tampai stickynote kat lebri utk hang.. baru tau. langsung hang dok bersila ngan dia... sembang2 pakai stickynote.... aaaaaaaaaaaaaa.... suwit gitu....

    wakakakkakakkakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih gelak sakan nampak kui2..klu ada yg tampai stickynote kat lebri tu kompom bos..bagi arahan update listing.mmg duduk bersila la pastu..bersila kira buku MQA nak audit hahaahaha.. jadik sweet sour terus :D

      Delete
  4. salam..
    ni marah sebab cik stickynote kene lekat kat rak tu eh..hakakakakaka..^^
    lilek2...
    tehee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebrian mesti la garang bila budak2 buat benda2 lagho dlm lebri..nak nak main2 ngn stickynote mana buleh kekekekekekeek

      Delete
    2. aauw.. garang nyer dier..hihi^^

      Delete
  5. uishhh. aku nak deting pun DEPAN library tau. bukan dalam lebri. tak semengah betul aku nak study dalam lebri. menghadap ensyclopedia jer dah bikin demam.

    P/S I LOVE YOU: mv ni tetap suwit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai ai teringat memori 1st date depan lebri ker??????;P..

      aku tau ko mmg suka mv jenih2 ni.tapi aku sebagai lebrian mmg tak menggalakkan aktviti mcm ni even berlakon.bunyik poyo kan??Wakakaakaka..

      Delete