Saturday, February 16, 2013

hot tu wakakaka

nak merapu apa entah malam ni. cerita pasal madam kat kolej aku ni jalah. madam ni senior lecturer. umur baya makcik-makcik dah. aku  selalu gak bersembang dengan dia. klu aku tak tegur dia tegur aku. 

madam ni suka dipuji. aku pulak suka menyakat. bila dia pakai baju baru or tukar pesen rambut, dari jauh aku dah buat ayat wah madam cun la, madam nampak gorgeous!! ahahaha. dia pun apa lagi bukak cerita la husband dia beli bagai. dah aku plak kena melayan cerita dia adehhhh. hamek nak sangat menyakat orang tua tu.

bila bersembang dengan dia mmg kompom ar aku kena soalan bila big day aku. haih banyak kali jugak la dia tanya. yang tebaru masa ari valentine aritu. mulanya dia tanya aku sambut valentine kat mana ja pun. tapi aku jawab kami tak buleh sambut. terus dia cakap sbb aku single la tu wakakaka.

ingatkan dia nak berenti sampai situ tapi rupanya makin panjang. agaknya dah puas dengar alasan aku mengelat terus dia kata aku ni memilih sangat. dia tau aku banyak kawan lelaki cuma tak tau mana satu nak pilih. hamboih hot nya aku sampai tak tau mana satu nak pilih siap ramai bekenan tu wakakakkaka.

so dia suruh aku bagi kat dia tiga tarikh lahir jejaka yg konon membuatkan aku dlm dilema teruk nak pilih mana satu tu. dia nak buat analisa mana satu yang paling sesuai dengan aku ikut zodiak.  dun wori dia cakap, dia selalu buat perbandingan yg mmg tepat punya sbb dia kaji melalui pembacaan buku-buku. siap ada bukti org kawen  hasil analisa dia -_-"


entah tak tau nak letak gambar apa kihkih

aii madam ngeri campur seram plak aku dengarnya hahaha. kang aku cakap benda tu kurafat kang sampai valentine tahun depan belom tentu dia faham maksud kurafat tu apa. agak-agak aku nak tgu lagi kat situ???angkat kaki lari cabut la..tak larat aku nak melayan muhahaha..


p/s : pasni klu nak sakat dia aku pk byk kali ler kompom!!!:P

8 comments:

  1. Wakakakaaaa.. hebatla ko! Ni silap2 valentine tahun depan aku dapat kad seketul, who knows? Hahahaha..

    3 tarikh lahir? Sikit sangatla dia mintak, ko sampai angkat kaki xtau nak pilih yg mana satu, ye dok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhahaha baru ko tau kawan ko ni hebat ke tak??tinggal aku tak buat entry pakai nama buah jer lagi wakakakakaka..


      tau takpe..ssh sangat nk list tiga haihhhhh hot la katakan buwekkkkkkkkkkk!!sendiri tulis sendirik baca pun geli wakakaakkkaka

      Delete
  2. hamboiiihhhhh......tak tau nak pilih mana satu ker??? biaq aku tolong pilih..hahaha..tak bleh blah r..siap nak tolong wat analisa lagi tu..kang ckp khurafat kang..sentap lak!!! hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha tolong la pilihkan..aku dilema teruk neh wakakakkakaak..masalahnya kang khurafat tu jadik panjang plak aku nak cerita kat dia hahahhahaa..

      Delete
  3. salam..

    satu malam yang sepoi2 irama..)
    nampak dah...
    ehemmm...koh2(batuk2 gedik)
    tu dia(krikk2...cengkerik..)
    dalam air tu..
    nampak dah..jodoh dah mai...

    p/s: x nampak? pakai spek..huahua..
    ok2.. saya tengah merapik..(jangan layan..lolz..^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aii aii nak join madam tgk jodoh pakai zodiak ke?hahahaha...

      Delete
    2. ehh!! mana ade..(kikiki..)
      ini semua kuasa tuhan..

      ok2..
      saya doakan..
      moga cik nota dapat jumpe mr.pen..(lulz.. ayat..)
      haa.. ok x??(weehee..)

      Delete
    3. mr pen???alamak malu2 unta dah ni nak reply hikhik..

      Delete