Friday, February 8, 2013

apalah erti kami berbanding dia tu

serius aku tak sangka. selama ni aku ingat persahabatan kami tu cukup utuh dan tak berbelah bagi. aku percaya nilai frenship tu dah mcm pepatah melayu ibarat isi dan kuku ataupun bagaikan aur dan tebing. rupanya tidak sama sekali. aku, aku  argh aku mcm tak pecaya  tapi tu la kenyataan yang aku dengan jieha kena telan. haihhhh aku menghela nafas tak percaya..ececece belagak ayat novel wakakkaa..

ok ok serius serius.balik pada cerita asal. aku tak la sampai sentap tapi aku speechless jugak ar bila tahir kantoi tadi. rupanya itu la sebabnya tahir berat hati nak kuar ari sabtu.. aku buleh terima klu dia bagi alasan lain tapi yang satu ni mmg aku bagai tak percaya. dia menidakkan nak kuar dengan kami hanya kerana arghhhhhhhhhhhh payah aku nak sebut kat sini.

oh selama ni dia simpan rahsia baik punya dari kami. tiga tahun kat merbok dulu dia simpan rapat-rapat rahsia ni. tak pernah sekali dia biar kami tau apatah lagi nak hidu walau seinci. hebat hebat sambil tepuk tangan ala ala movie hindustan. 

tapi sepandai-sepandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. soalan dia nak jumpa ari sabtu ka??mmg buat dia teperangkap sendirik. alasan nak tengok citer hindustan mulanya buat aku tergelak  mcm tak percaya. tapi bila aku tertengok iklan promo panggung sabtu kat tv3 tadi telah membongkar segala rahsia.

ya mmg benar. rupanya nilai persahatan kami tak mampu menandingi ke power an  seorang lelaki bernama shah rukh khan. akhirnya rahsia yang di tutup rapat telah kantoi jua. kawan baik aku yang bernama tahirah ni yang konon admire AG coco sebenarnya adalah peminat shah rukh khan. sehinggakan dia berat hati nak kuar ari sabtu sbb tv3 nak tayang veer zara yang hero nya adalah seorang lelaki bernama shah rukh khan. ok gelak tutup mulut!!



berejam tgu uplod demi ang tahir oii ngeh3

p/s : dah kantoi tu kantoi la xyah dalih2 lagi dah muhahahaha..tak marah kan aku cerita kat sini ekekke

12 comments:

  1. salam...
    woohoo..
    i jugak minat dia..
    sangt cool..
    kalau hindustan tu .. kalau bukan dia yang berlakon, lagi2 dengan kajol(pergghhh!!) .. x nak tengok..
    muahahahha^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo minat hindustan rupanya haahahhaha..dulu-dulu masa zaman hindustan meletop kat msia ni ada la jugak layan..tapi tak la minat sangat pun..SRK ni pun biasa-biasa jalah tengok hihihi

      Delete
    2. alah... xde la minat sangat jugak..
      cuma tengok cerita yang ada srk nagn kajol jer..(memilih x?)
      muahahahaha..ok dah~~

      Delete
    3. biasa la memilih tu perlu hahaha..klu main bedal suma haih mmg tak best ler...

      Delete
  2. Hahaaha..nad minat AG coco. Tapi xberapa minat SRK... Penat suspense dari atas masalah friendship apa lak ni.. Rupanya.....haahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira jadik la kan unsur2 saspen tu?kihkih..yes berjaya hahaha..tu la duk bayang dia minat style AG tu sekali dlm diam SRK pujaan hati rupanya wakakkakaka

      Delete
  3. ohoiiiiii.....start baris pertama aku dah gelak guling2..nak ja aku hantuk kepala kat dinding..mimpi ka apa ni?? giler ah pizah..ada talent wat novel tu...aku tacing ni ada entry khas tuk aku dan SRK...kah3

    p/s: banyak lg rahsia aku yang hang x discover..hohohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan aku pun tak sangka bunyik mcm novel..ai ai ai pengaruh ersalina ka aku ni??wkakakkkakakaa..tidakkkkk enough drama melayu xmo terjebak lagi dah!eh salah entry kot aku komen neh kihkih..ni entry citer hindustan ler mesti la tangkap tacing punya auwwwwwwww...

      p/s : oh serious??i'll discover it soon hohoho

      Delete
  4. peh !! ayat macam seorang novelis... huhuhuhu...
    syabbass bette... sybbasssss.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkeh sekali sekala main bunga-bunga bahasa..

      Delete
  5. hahaha adoi comel la pulak.

    umm peminat jugak ni tapi ritu takdan nak tengok SRK

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahir mmg comei kihkih..

      kenapa tak sempat tgk??kwn2 ajak kuar ke??hahaha

      Delete