Monday, February 4, 2013

tersangkut jugak

baiklah malam ni takdak entry pasal makanan sebagai tanda sokongan kepada bakal pengantin kita saudari acik yang tengah berdiet menjelang ari bahagia dia tak berapa ari lagi ekekekeke. go acik gambateh!! :) jadik aku telah selongkar document aku cari bahan lain untuk dimerapukan. 

oleh yg demikian aku telah terjumpa gambar anak buah masa cuti sekolah bulan 12 aritu. asalnya aku amek gambar depa ni nak update tapi aku tak update pun atas sbb aku ek masa tu. maklum la banyak idea lain nak merapu. ni tgh takdak menda nk merapu baru korek balik yg lama-lama punya kuikui. 





perasan tak depa tengah tengok apa tu??depa ni selalunya bersatu hati main game, tengok bola or layan movie transfomers dan mengutuk aku tengok cerita korea. serius!! tapi ada satu malam tu depa duk bising-bising aku tengok running man. keja tgk korea depa kata. lepas tu depa pelik aku gelak sorang-sorang. 

tau apa jadik lepas tu???ahhaahhaaha seperti yang dapat disaksikan melalui gambar ni terserlah depa pun tersangkut dengan running man jugak. konon nak try tengok menda yang aku duk suka sangat sampai gelak sorang-sorang. sekali nah hang aku dapat seat belakang terus. depa baik punya duduk depan.

siap tanya lagi website apa aku duk tengok online. tapi harap aku nak gitau even depa janji tengok time weekend saja. sudahnya sampai depa balik shah alam aku tak gitau pun ekekkkkkkkee. aku tak mau depa terjebak mcm aku. biar aku sorang terjebak sudah. otak depa banyak lagi nak guna baca buku sekolah. murni kan aku?? ;P
 
 
p/s : minat running man tak semestinya minat kpop! percaya lah :P

18 comments:

  1. hamboih..seat depan tu tiket mahai sikit la kot no..hahaha...hang mmg terer bab2 menjebakkan org ke kancah online2 ni..ekekek...

    p/s: aku pecaya hang x minat kpop...ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahai ar tgk screen sapa beli kahkah..bukan salah aku depa yg tak puas hati aku gelak sorang2 haahaha..nak sangat test kan dah terjebak ekekekeke

      p/s : lor betul la aku layan running man ja :P

      Delete
  2. salam..
    betul2..
    jangan ajak orang join..
    nanti diorang salahkan kita pulak..
    kan2..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..
      klu besar2 xpe ni bdak2 lagi..suci sangat pemikiran tu baik simpan space baca buku sekolah ;D

      Delete
    2. haha.. perjalanan diorang masih paaaaaaaaaaaaaaannnnnnjaaaaaaaaaaaaannnggggggggggggggggggglagi..

      kan2(^^)

      p/s: best nye jadi budak2..sob2(nak tisu)

      Delete
    3. mak aih taip panjang punya la nk describe camner panjangnya journey depa yer hahahaha..cute :)

      p/s : jadik dewasa pun best jugak dpt pegang duet sendirik ekekekekekek

      Delete
    4. tapi kalo jadik dewasa tapi x dak duet...acaner??? hahahh

      Delete
    5. inshaAllah ada punya cuma beza banyak tak banyak ja :)

      Delete
  3. hmmmm... ankel sekali pun tak pernah tgk running man...

    tapi kalau tajuknya running girl... kompom ankel tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha nama ja running man tp ada jugak girl dlm tu..cubala sekali tgk :)

      Delete
  4. irfan pun dah tertgk running man...abis laaaa.bapak dia pun tgk skali!!!hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. irfan tgk xpa bapak dia tertengok sekali??itu dasat..selamat menonton running man bersama seisi keluarga wakakaakakaka

      Delete
    2. aritu terbukak chanel korea kat astro beyond.ada la running man.aku ckp kat hanif..cite ni best..skali dia pun lekat skali..siap gelak besar lg.hohohoho..

      Delete
    3. kehkeh jgn cuba2 tgk running man ni..nyampah2 ngn korea pun mesti gelak besar jugak hahahahahaa

      Delete
  5. ekekekekeke..terima kasih la atas sokongan anda ittewwww..gedik tak gedik tak..kuikui..

    lamaaaaaaaaaa gila tak tengok running man, dah masuk setahun kot..hahaha..nanti cuti lama nak ulang balik lah, ehem hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa dah nak kawen ni gedik pun org tak kata apa dah kihkih..

      cuti lama pun sempat ka tgk running man tu??ehem hihihi

      Delete
  6. saya pernah tengok tapi tak tersangkut pun... kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu running girls tersangkut tak???wakakkkaakaka..

      Delete