Thursday, March 14, 2013

dengan kawan-kawan pun nak berkira


uda cakap 2 juta setahun dia nak claim kat aku sbb publish entry guna gambar anak dia.  ah sori sket dia patutnya bagi komisen sbb aku publish gambar asrap update blog jual jamu.  jual jamu untung juta-juta tapi dengan kawan-kawan pun nak bekira..aku bagi free iklan kot kt blog aku.




ni sorang lagi. belum reti bediri nak jugak update blog. tau la blog papa dia  tu tahap gua kelam punya sawang dah. eh gua ada sawang ka??hahahaha..tgk muka ryan ni aku tau dah dia update apa..update jual skybox la tu..ni aunty tolong promote cakap kat papa tu komisen kasi aunty sket..jgn berkira sangat dengan kawan-kawan..






p/s : habis tak larat hadap  label buku,  update blog cari pasal lak haahahahhaa

10 comments:

  1. auntie ? kekekkekeke... nasib bek bukan grandma... huhuhu...


    tumpang lalu ye auntie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ryan!!asrap bagi atuk jonni lalu tuh..tolong pimpin tongkat dia takut jatuh lak karang wakakakakkakaa...

      Delete
  2. salam..
    amboi aunty nota melekit..
    bila nak jadi mummy pulak.
    boleh upload gambar anaq sendiri..
    xde kena claim2 kan2..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..
      jadik mami???
      mami jarum??hikhik...

      Delete
  3. royalti plzzz..hahahaha...ni zman bile punya gmbr anak aku ni..kecik lagik dia time ni.hahahaha..skrang dh leh bwk kete dh.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngn kawan2 pun nak bekira mintak royalti bagai..haaha lama ada dh aku nk update pasai bdk2 kecik neh blogging tapi aku malaih..ni baru rajin tp anak ang dh besar la kaakakakakaka

      Delete
  4. Royalti tetap royalti.!! Sila bayaq sebelum kena saman kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa royalti2??royalti minyak??hhahhhhahaa..

      Delete
  5. Mujur Qawiem bukan anak aku yer? Kalau tak sure sumbat masuk gak hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..cepat ada had buleh dia menempek tumpang popular kat blog aku neh ahahahahaa

      Delete