Thursday, March 28, 2013

segak mcm fazura

tahun lepas aku pernah masuk watson. bediri tegak depan rak facial foam sbb aku tak tau nak tukar pakai apa pulak. aku tak pernah perasan aku dah pakai nano white tu dari zaman degree sampai la kawan aku tegur. so bila dia tegur baru aku mcm ya lah lamanya aku setia ngn nano white tu. nak tukar la.

bila nak tukar itu la yg buat aku bediri lama depan rak. tengah pk nak pakai  jenama apa plak la kali ni. sbb tu aku setia ja ngn apa yg tengah guna sbb malas nk belek lama-lama hehe. jadik bila dah tegak bediri depan rak tu tetiba dengar suara dari tepi. 

" nak facial foam ke? you pakai apa??" sebenarnya kan aku tak berapa gemar sangat promoter duk buat ramah tamah masa aku tengah fokus nak pilih. tapi tak sempat aku nk jawab dia dah sambung balik " kulit you dah cantik .." aku baru nak angkat kening sebelah sebelom dia sambung " tapi kering. pakai la nutox!!  aku pun "hmmm tak pa la " sambil sambar nano white yg konon aku tak nak pakai dah tu kikikiki...

kemarin aku masuk guardian. sekali lagi aku teringat aku lama sangat setia dengan nano white. nak tukar la, cuba yg lain plak. sekali lagi jugak aku bediri tegak depan rak tu. dan sekali lagi suara promoter  sayup-sayup muncul dari tepi. 

" nak cari apa??facial foam??you pakai nutox la"..kali ni aku tak sambar nano white tapi aku pecaya dengan kata-kata dia yg kononnya pakai nutox ni mesti rasa syokkkk punya. pandai la ang amoi woih bejaya jugak pengaruh aku beli nutox. tak pasal-pasal aku rasa segak mcm fazura bila sekali sekala  tengok cermin wakakakakka. ok itu merapu jgn layan baiiii ~



p/s : syok kat mana entahnya la.aku rasa sama ja pun kehkeh..


10 comments:

  1. Sala...

    Kelas kau jah.. nutox tu..jadi macam fazuralah lepas ni..huhuhu..REMAJA DARI DALAM..,Wuhuuuu.. cik nota remaja selamanya...

    P.s.. lepas ni x jd nota melekit dah.. upgrade jadi galaxy note.. kelas gitu...(huhuhu.. gurau je ...xpekan..kikiki..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih remaja selamanya gituuuuuuuuuu..fazura?jgn duk sebut sangat nanti perasaan tak habis muhahaahah...

      p.s : galaxy note??klu dpt free xpe nak jer aahahaaha..

      Delete
  2. segak mcm fazura ? waaaa... hang kenalah pakai jeans ngan baju ketat camni... rambut kasi perang... wakakakkakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakakaka kansel la camtu..xmo segak mcm fazura dah hihi

      Delete
  3. Replies
    1. terkedu kan??sales ok sales hahahaa..sekali ni jer kot aku beli..biasa ja pun facial foam nyer..

      Delete
  4. Nutox tuuuuuuuuu. Lepas ni jumpa tepi jalan mesti tahan mintak sign salah orang ingatkan fazura kahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa la sangat aku fazura banding ko yg ala2 era pazira tu wakakakkakaa

      Delete
  5. kulit cantik!!! ok ..silap topik...nutox tu!!! hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kulit cantek tu perli aku la tu hampehh..yeah nutox ooooo pasni aku nak pakai safi lak..mughahhhhhhh!!haahahaha

      Delete