Saturday, March 16, 2013

semakin hari semakin malas


aritu berterabur dekat rak. ni beterabur atas meja plak. misi key in buku dlm sistem kejar dateline dah setel. sekarang ni misi tampal label and sticker baru kat suma buku-buku tu. nampak mcm best la kan main gunting, gam, sticker kaler-kaler tapi sebenarnya tak larat dah nak hadap haha. itu yang lari pi update blog cari pasal dengan uda and chemad aritu tuh kihkih.


buku graphic, buku IT , buku bisnes suma dah bercampur2


bila ari-ari buat benda yang sama dlm tiga bulan ni secara berturut-turut mmg camni la jadiknya. tak larat dah nk tengok..mujur tak muntah hijau ja lagi. serius dulu 50 buah buku sehari sekarang nak cakap 20 buku sehari pun aku tak berdaya. 

kira pujuk hati la 20 buku tu pun. cakap kat diri sendirik selagi tak siap keja lain tak jalan. masalahnya yang bersentuh tu sikit sangat yang tak bersentuh tu banyak giler. acaner tuh??bertabah jalah kuikui..



masa ni busan tahap gaban..serius tak leh hadap buku dah erkkkkkkk


p/s : tak tau la bila nak habis..makin ari makin malas ada la hadap benda neh :P

13 comments:

  1. wah akk tgk pun takut nk lari jauh2 yehaaa he3...work smart ok buat mn yg terdaya dulu.kang melecet jari tu camne lak nk update entri utk kitorang baca he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tgk pun nak lari apatah lagi yg hadap nya ari2 ahahhaahaha..klu melecet pun kan sis keja label buku jer xbuat, blog tetap gigih nk update kekekekkeekkee...

      Delete
  2. Benti jela jadi lebrian pizz. Kawen ja dgn dato xpyha susun2 buku dh. Teman datok p gym ja kahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tgu nak rasa dapat bonus sekali pun jadik la..lepas dpt bonus sekali aku berenti la wakakakkkaa...

      Delete
  3. wooooo... tidooo... mkn gaji buta... mkn gaji buta...

    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambung tdooooooooo ZzzzzZZZZZZZZZZ kehkeh..

      Delete
  4. oiiii....kot yer pon busan x payah la tidoq lam opis...hemoh2...


    p/s: ker nak ajak aku dating??? refresh balik energy...cewahhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak tdo la cuma aku takdak perasaan dah buat benda alah tu suma hahaha..

      p/s: hahaha dating tu kena hold dulu atas sbb2 xleh elak..u know what i mean rite??kahkah..

      Delete
  5. hadui..aku paham sgt perasaan hg tu.hatiku merontan2 nak berenti..tp xleh ikutkn perasaan sgt.Ya Allah..berilah kekuatan kepada kami berdua..

    p/s:bgs idea uda tu..baik hg pulun cr dato dr skrg..keh2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin!!aku tak meronta lagi sbb misi aku keja sampai kolej ni tutup haahahah..

      p/s : dato?? tdo weh tdo zzzZZZzzZZ

      Delete
  6. Aku sokong ko nyer misi keja sampai kolej tutup kahkah. Argghhh ko buat aku rindu nak balik dewan, seriously!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha hebat kan misi aku ??? kuang2..ala had xyah la rindu sangat ngn life lebrian neh..busan kot

      Delete