Monday, April 8, 2013

kenapa kecik sangat???


kenapa nutrigen  kecik sangat?? tak dan nak kira berapa kali sedut dah habis. dah la sedap. mana puas minum satu, kena minum lima baru puas hati!!



sebab tu nutrigen ni dibuat untuk budak-budak. lagi mau tanya la kan kuikui

sikit - sikit mula memahami asal anak buah aku kecoh bila tengok vitagen , solivite or nutrigen depa hilang satu aku amek wakakakkaakakaka...


p/s : lama pk ini jer aku mampu update????pi  tdoq la hahahaha

10 comments:

  1. Replies
    1. hahahaha saja beli belanja kak cleaner n pakcik guard ptg2 sementara nak balik

      Delete
  2. aku hari2 minum yakult biru...baru baru cool...nutrigen hanya untuk budak bawah umoq.sekian.kih3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau asal aku beli nutrigen neh??hahaahaha sbb dia paling murah dlm byk2 ayaq susu kultur tu wakakakakakaa..jadik ler..

      Delete
  3. jadik la...buleh gak kak cleaner n pak guard tu merasa...dapat pahala lg...heheheh

    ReplyDelete
  4. Kannnnn. Persoalan kita memang sama! Kecik sangat! Tak kenyang! Tak puas! Tahu ajelah, orang-orang easier to see macam kita ni memang kuat menelan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah kan..itu pasal aku komplen kecik tak puas..kita dua ja fhm org lain mana fhm sbb depa bukan kategori easy to see wakakakkakkaa

      Delete
  5. salam.. itu bermakna..
    cik nota dah terlalu besaq untuk menelan menatang bernama nutrigent tersebut..^^
    harap maklum..kikiki..~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha sekali sekala menyelami perasaan jadik kanak2 minum nutrigen..tenyata perut kami tak sama besar wakakakaa

      Delete