Saturday, April 27, 2013

siap ada drama lagi

eh lama kan aku tak bukak crita pasal budak2 kolej aku??tadi duk merapu-merapu dengan epalejau tekuar la cerita  pasal bf. epalejau cakap impossible la dia nk jumpa bf org kedah klu dapat sabahan pun jadik la. itu pun klu ada la, tak mengharap pun..sedih kan dengar??hahahahaha..

bunyik tu mcm susah sangat la nk dapat bf. so aku pun bukak la cerita pasal budak - budak kolej aku. mana tak nya hampir semua budak-budak tu ada bf. yg best depa tak becinta sesama depa ok. kelassssss kan??

lebri aku tu kecik ja. bila budak-budak tu masuk bawak laptop mesti wallpaper gambar bedua dengan bf. ala gambar yg pegang hp sedirik kepala betemu kepala tuh. aku bukan niat nak sekodeng pun sebenarnya apatah lagi jadik mami jarum tapi dah aku ternampak nak buat camna kihkih..


biasa la aku mmg suka letak gambar contoh  muhahaha


dah aku cakap camtu epalejau laju-laju pintas dia yg memilih so padan la susah nk ada bf. aku pun laju-laju cakap, tak depa mmg terer. depa mmg pandai memilih bf. depa pilih bf yg ada keta. biasa sangat aku tengok bf depa antar or amek naik pesona, vios, CAMRY, savvy apa lagi??dah tu muka bf masing-masing pun buleh tahan segak begaya baq ang..

dinding lebri aku cermin besar ya. cermin yang menghadap parking keta sbb tu aku selalu nampak apa jadik kat luar tu. jgn ingat aku saja2 rajin nk jadik akak nara plak. meja aku plak betul-betul tepi cermin tuh. dah tu acaner tak nampak dunia luar nya. 

pernah la sekali aku nampak drama. ada budak ni mmg hari-hari  datang kelas bf antar balik kelas bf jemput. uih keta bf dia jgn tanya la. tukar-tukar aku tengok. sampai tepk gak aku bf dia tu keja jual keta kot wakakakaka. otak jahat biasa ler. 

aritu hujan lebat giler. ada vios berenti betul-betul depan lebri elok hadap meja aku lak tu. aku pun tak tersengaja tertoleh ke luar time tu. dah biasa tengok depa kan so tak kisah la. sekali bf dia turun bukakkan pintu dan payungkan dia sampai ke bawah bumbung. reaksi aku time tu??tunggu lagi terus waaaaaaaaaaaaaaaaaah!!nyaris-nyaris aku nak nyanyi lagu winter sonata nasib baik tak tau lirik kahkah..

tak tau lagu winter sonata gambar pun jadik ler

 
p/s : gambar suma aku main rembat mana kuar dulu sbb internet aku sangat slow

6 comments:

  1. Waaakakakakka.. ni kalo aku nak memilih bf camtuh, memang tak dapat laaaaa. Hahahahahahaahhaa gilo romentissssssss. Musti ko rasa mcm tgh nonton tv ohhhhhhh. Kan? Kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana tau rezeki ko dpt yg camtu hahaha..ala bdk pempuan tu chinese type comel.. mau bf dia tak sakan sayang..itu la rasa mcm tgk drama kat tv..wujud rupanya scene mcm tu kat real life neh wakakakkakkaka

      Delete
    2. sebenarnya tu pengaruh dr tv la tu..tu yg wujud di alam reality....

      Delete
    3. kdg2 komen ang bunyik serius jugak..seriau aku baca hahahhaah..yup tu suma celop dari tv..biasa la jiwa muda senang pengaruh..

      Delete
  2. hahaha... entry yang sangat lawak.. tapi sangat sedih untuk orang yang forever alone..
    eh!! forever alone??
    takde2..tak wujud..
    inshaAllah.. nanti adelah orang bawak ferari jemput awak dari kerja nanti..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh man ferari???xyah keja terus la camtu hahahahaha..duk rumah jadik mem wakakkakkaka

      Delete