Friday, May 17, 2013

suma pasal badak


malam bila entah tahir marah. kononnya aku tengah update blog tapi last2 aku tak jadik publish. penat tunggu katanya. so kali ni inshaAllah aku publish kot ekekekeke. idea selalu tersekat-sekat tak mcm dulu. sekarang ni ayat bunyik mcm skema badak ja. apa la salah badak sampai org kata dia skema?




cengini comel pun org kata skema hahaha. kesian la ang badak oii. ami asrap yg femes dengan gelaran badak berendam pun tak nampak gaya skema. ish mmg tak skema langsung la. idola monteng kelas aku dia dulu tuh. jadual berapa kali tuang kelas yg dia tampal kat dinding rumah sewa tu mmg epik habis la. tak jumpa lagi kawan aku legen tahap cengitu. pssss, uda aku bodek habis neh. share la untung jual jamu tu sket wakaakakaka.

tapi yang bestnya bila aku google gambar badak berendam yg kuar bukan gambar binatang badak berendam tapi kuih badak berendam. ada la sekeping dua gambar badak tu tengah syok mandi manda. yg lain suma badak kaler hijau berendam dalam santan. kena try ni buat. mcm sedap  ja tengok hahaha. nampak??nampak??balik balik entry makan jugak yg senang kuikui..


gambar amek dari periuktanah.blogspot.com


p/s : org lain ada update pasal badak??menampakkan sangat tuan punya blog ni sangat ngek hihi


10 comments:

  1. takpe sekali sekala ngek..
    oitt.. bila aku nak merasa nasi minyak haa...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oitttttttt nak mkn nasik minyak aku pun jgn la pakai profile anony..cmna nak tau sapa haahahhaha

      Delete
    2. sndri mau cari lar...haha

      Delete
  2. kekekekke... badak pon bley jadik entri ye... kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakkakaka habis idea xtau nak merapu apa badak pun badak la

      Delete
  3. Hahah nasib baik tak besssemboq air aku minum kt laptop bila baca bab legen ponteng kelas tu. Epic kan kan kan? Hahahaa. Rindu nak ponteng kelas lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah ang mmg legennnn..xjumpa la org kental berjadual tuang kelas..nampak nampak aku bodek lagi neh..wkakakakakakaa

      Delete
    2. jadual tu utk make sure tak overtuang hahah.

      Delete
    3. Asal aku tak pernah perasan jadual tuang kelas tuh?? Hahaha. Yang aku perasan tang dia dapat gelaran badak berendam jer. Waaakakakaa!!!

      Delete
    4. ada uda tampal kecik ja kat dinding meja study dulu..badak berendam tu mmg sampai bila2 xlupa punya lah wkaakkaaka

      Delete