Wednesday, July 3, 2013

sapa yang kantoi sebenarnya???

petang tadi kat lebri aku ternampak satu student lelaki, berbadan sedap dan tinggi tengah hadap pc. aku tau dah bukan buat assignment ka apa tu kompom fesbukk. kolej aku ni baik tak block fesbuk, twitter or youtube. tengok dan buat jalah nak buat apa pun. tak dak hal punya. 

aku selagi depa tak bising yang buat aku hilang sabar aku biar ja. klu dh mcm bazaar ramadhan punya bising baru la aku  up sikit pitching tone suara. dalam aku duk usung buku-buku baru yang HQ antar tu aku lalu belakang dia yg tengah hadap pc. mak aihhhhhhhhhhhhhhhh kaki aku brake mengejut terus tetiba hahaha. 

tau pasai apa aku brake mengejut??wakakakaka sbb aku nak jerit " kamu tengok hello baby girls generation??"!!!!! dan2 kepala dia pusing hadap aku terkejut tapi tak leh buat apa cuma tersengih-sengih jalah haahahhaha..


dia kenal suma kot siap ckp mana 1 buat plastik surgery

mentol lampu nakal menyakat menyala terus haahaha. tak pernah - pernah aku bersembang dengan budak tu tetiba aku buleh buat ramah buleh. dia pun suci gila menjawab. apa lagi  makin banyak la soalan aku temuramah kahkah

soalan no 1 : kamu suka girls generation???
dia jawab : suka gak la 

soalan no 2 : kamu paling suka sapa??yoona???
dia jawab : haah yoona hehehe..

soalan no 3 : kenapa kamu suka yoona??
dia jawab : sbb dia cantek dan tak buat plastik surgery 

aku wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tau tu hahahahaha...ok, ok next soaalan 

soalan no 4 : ooo yoonaa tu mana 1?? saya tengok depa tu muka nak sama ja..cuba google saya nak tengok 
dia jawab : ini yoona ini yuri. muka depa mmg nak sama

soalan no 5 : habis yang mana paling banyak bedah ??
dia jawab  : Tiffany paling banyak..( then dia tunjuk yg lain2 tapi aku tak ingat nama )

soalan no 6 : dalam ramai-ramai ni mana yang cantek even tak make up??
dia jawab : yoona dengan seohyun la..

 soalan no 7 : SNSD tu apa maksudnya ( sbb dia taip snsd masa nk google gambar tadi)
dia jawab tapi aku tak dpt tangkap menda hahahaha..

soalan no 8 : kamu mmg minat kpop la..sapa lagi yang kamu suka?
dia jawab : kara bla bla ( aku tak ingat dah haahahaha )

soalan 9 : kamu tengok apa lagi selain hello baby? yongseo layan tak??
dia jawab : tau tapi saya tak tengok..eh akak pun minat jugak ka??
aku : errr eh tak la..tau sikit2 ja.tertengok dulu-dulu tapi tak kenal pun..
 
then aku stop tanya soalan sambung balik buat keja ahahahahaa..tak pasal - pasal kantoi aku layan yongseo  hahaha. itu zaman 2010 ka 2011 punya. tak sengaja terjebak lepas nampak kat youtube wakkaakaka. tapi serius aku kenal seohyun sorang ja time tu dan tak amek pedulik yg lain-lain..


p/s :  aku bukan peminat kpop!! cuma terjebak dengan variety show korea ja tp bukan hello baby girls generation ok haahaha

8 comments:

  1. kahkahkahkah..kepochi giler akak lebri.

    padahal akak lebri kenal sorg2 male idol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis kepochi gila aritu haahaha..dah mcm melodi wakakaka..sshhhhhhhh itu kena diam2 nad kahkah..

      Delete
  2. Wakakaka..
    Girl generation.. okay2..
    Saya kenal sebab dulu.. kengkawan.. suka nyanyi lagu gee.. die tua.. pastu joget2.. bile diorang tunjuk mv.. nganga mulut.. wow.. banyak nye kaki.. wakakaka..

    Saya dah lama insap.. x tengok korea lama dah.. sekarang.. tengok balik.. sambil berpikir.. kenapa aku minat mende alah.. ni? Jambuu gile jantan die.. gedik gile perempuan dia.. haish.. setakat variety tu okaylah.. tapi kalau tergedik2 nak jadi korea juga.. mmg nak kene ketuk kepala tu..kan2..^^

    Tapi serius.. dah x tau dah ape2.. pasal korea ni..wakakaka..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah akak lebrian ni dah lebih umo nak berangan jadik korea..kenal girl generation sbb variety show jugak..tp serius dari zaman gila korea dulu2 pun tak minat kpop..more to layan drama and variety show dia ja..^^

      Delete
  3. elehhh.. bley caya ke tu? entah2 kat rumah dok dancing oppa gangnam style...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gangnam style??ahahhaaha mmg tak la..itu la paling tak suka tengok..tgk sekali ja asal org suka sangat...

      Delete
  4. erk???? pakat2 kantoi beramai2...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. so ang nak join kantoi sama2 tak???hhaahahha

      Delete