Tuesday, August 20, 2013

keplastikkan


ini bella. anak bestfren aku jieha :)




1st time aku melawat bella waktu dalam pantang. masa tu aku bagi alasan tak berani nak pegang dia sbb kecik lembut lagi hahaha.

then 2nd time aku jumpa dia ahad lepas. dah lepas pantang dlm sebulan lebih. tapi still aku tak berani nak pegang dia. kali ni aku takdak alasan selain dari terpaksa mengaku aku memang tak berani nak dukung ;P

aku buleh dukung budak kecik tapi bila dah besar sikit dalam 3 bulan camtu. dlm keadaan posisi budak tu dah keras untuk didukung mcm biasa bukan dlm keadaan mcm menadah tangan. eh betul ka ayat tu kahkah. 

so memandangkan aku sorang yg tak berani nak pegang baby, tahir cakap ok klu aku dukung dia belanja chatime. gigih kan?? tapi aku jawab hmmmmmm tak apa la aku beli sendirik wakakakkakaa. 

 tapi sebenarnya sebelum tahir cakap camtu jieha dah paksa aku dukung. alasan dia dah lenguh tangan. so dia suruh aku tadah tangan then dia letak bella atas riba aku. 

nak kata lama tu sempat la dia amek gambar yg kemudian bila diupload dlm fesbuk nampak sangat keplastikkan bak kata yun hahaha.. nak tengok??dah nama pun plastik aku pun naik sengan nak letak kat sini. so tak payah la kuikui. 

tapi tahir, chatime aku kira ok. belanja tetap belanja yer ;)



p/s : aku dah makin malas bukak blog sekarang ~
 

20 comments:

  1. takot pegang baby kaaa.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm buleh tahan la kehkeh..yg kecik sangat ja dah besar sikit ok ...

      Delete
  2. alaaa..mana gambar dukung baby..nak tenok nak tenok..plastik tak plastik kan..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah la kak atie..nampak sangat stiff dari bahu sampai ke lengan wkaakakakakaka

      Delete
    2. tengok kat FB dia...hahahhaha

      Delete
    3. aii sabotaj kawan nampak???hahhha

      Delete
    4. Hahahaha aku pun nak tengokkkkk.. Jangan delete or untag tauuu gambar tu hehehe..

      Delete
    5. ya lah yalah tgk lah..aku bagi peluang hmmmm...

      Delete
  3. ampa p kenduri sapa ri 2 fizah??siap cik da pun ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg pasti bukan kenduri aku hahahhahaa..

      Delete
    2. bukan kenduri kawan2 kita kawen pun.adik tahirah kawen la..kebetulan sampai waktu yg sama..

      Delete
  4. hahaha... aku pun xbukak blog lama.. bkn sebab apa, sebab xsompekkkk... busy nak mampoih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha aku byk masa tapi aku tak byk idea campoq malas

      Delete
  5. mane gambar ? mane gambar dukung baby?? hehe
    err sy pon mmg keras je kalo org soh dukung baby
    yg newborn nih.. sbbnye rase tulang2 diorang tu
    kan lebut lagi.. hehe






    salam kenal,
    anamizu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai anamizu!!:)

      gambar??hahaha xyah la malu la nak letak kat sini ..kan sbb baby tu lembut sangat..takut salah pegang kang ish ngeri pk...

      Delete
  6. Replies
    1. bila ang free ang roger aku hahahhaa

      Delete
  7. jap2.. nak kembang hidung..(0 0)
    kita pandai pegang baby.. hee~~~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis bila nak langsung??pegang baby dah pandai hahaahahaha

      Delete