Thursday, September 12, 2013

flower boy


masa duk scroll- scroll fesbuk aku terperasan gambar  song joong ki. gambar sebijik macam ni




 aku konpius sat, sejak bila plak aku fren ngn flower boy koreanya. but then aku sedar itu hanya ilusi. aku kawan dengan ticer yun bukan song joong ki. 

ok yun akhirnya aku tau ideal type ang camna.. jambu ye?? patut la sambil buat keja sambil dengar lagu adik najwa latip  ~ i m sorry i love u ~ gitewwwwwwww


p/s : ampun yun aku boring sangat kat opis neh..sekali sekala ang jadik mangsa kira halai la  kan hahahaha

10 comments:

  1. kira sempat update belog kira hebat habih la

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis hebat la tu sempat update blog kat opis..

      Delete
  2. Replies
    1. mmmm mamat jambu dlm running man hahaha..

      Delete
  3. hahaha...aku jadik mangsa keadaan!!!! xbaik ok.... geram pulak aku. hahahaha.xpa..xpa..... aku xminat kpopopopop...ni sebenaqnya cinta pandang pertama

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan tetapi cinta pandang pertama itu dengan gen2 kpoppopop ok wakkakkkkkakaka...

      Delete
  4. amboi..minat benor dgn mamat korea. not my test.selera lain sikit.haha..

    salam kenal.1st time singgah sini kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha idak la minat sangat..saja main2..dapat kat stickynote ni mmg jadik bahan la kakakkaka...tq datang sini..nanti kite melawat kamu balik yer :)

      Delete
  5. Lama bebenor dah aku tak layan korea. Uhuk. Harap duk ngan ko la pun nak dengar ko merapu pasal K pop ni hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kpop??hahaha itu bukan aku..klu game2 show n drama maybe aku tau ekekeekekeke

      Delete