Wednesday, November 13, 2013

entry takdak arah namanya


waaaaaahhhhhhh dah november la..


tau apa yg hebat pasal november ?? 


aku tak update lagi entry!!!


tapi ada yg pedulik ka aku tak update???


muhahahaha


aku tak bz. cuma aku takdak cerita nak share mcm dulu. 
 
 
ya hidup aku berputar dengan rutin yg sama..


maybe aku patut join kawan2 aku jual baju online 
 
 
atau cadar 3D yg menduga iman itu...(ehem yun aku tolong promosi secara halus disitu)


atau juga sama2 meriahkan lagi jualan shaklee??


tak pun teruskan perangai sengal dengan amek gambaq poyo dan letak kat fesbuk untuk mengundang komen-komen tak puas hati kawan-kawan??


ya aku pilih yang last tu dan hasilnya adalah ini 




ni suma poyo. aku tak suka coklat pun. aku punya dua kotak kecik ja yg lain2 tu opismate aku punya. 

dua kotak kecik tu pun satu aku bagi kazen. satu lagi hahaha elok dlm peti ais tak bersentuh ;P


p/s mmg terserlah entry takdak arah dan aku sangat2 takdak idea kekekeke


12 comments:

  1. my favorite cekelatttttttttt! nakkk... sape2 pegi langkawi nad wajib kirim. sekotak besar.. pastu makan sikit2 sbb taku abes.. simpan kat ofis sorok dlm drawer.. haha.. makan sorang2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad simpan dlm drawer opis opismate sorang tu beli kotak besaq bawak balik rumah sorok dari husband dia..punya la suka sangat cekelat pepero neh haahahaha...

      Delete
  2. sori..tiru tajuk gak!!!!xde isu..huhuhu.aku rasa kita kena bisnes ni pizah...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa isu nak bisnes dari zmn dulu tak tercapai2 lagi kita neh huhuhu...

      Delete
  3. pergh!!! rusak gigi beliau.. plisss.. hahaha^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkkkk lupa ada doktor gigi kat sini hahaha..ni lakonan ja doc saya tak suka coklat pecaya lah hehe...

      Delete
  4. Replies
    1. byk2 suma tu org lain punya..tumpang eksen amek gambaq ja pun kuikui

      Delete
  5. elehhhh... malu-malu coklat.... kuikuikui

    ReplyDelete
  6. Aku teringin la nak makan cekelat tu. Nnt suh Humaira la belikan kalau dia balik Langkawi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa demam pepero melanda nampaknya..

      Delete