Saturday, January 4, 2014

bambam

hepi new year suma!!!azam 2014??? bab2 azam aku tak mau update.suma tu cliche hahahaha..tapi bab makan tak apa. itu paling best dan mudah aku nak update...apa pun pada yang pasang azam gudluck bebeh :)

sebut pasal makan arini setelah sekian lama tak jumpa, tinggalkan uitm, duduk luar kedah akhirnya dapat jugak kumpul ramai-ramai. even tak suma ada tapi yg 7 orang ni pun dah buleh buat hilang stress, sembang tak hengat and paling best makan sampai mengah or bak kat yun sampai tebunkang wakakaka.
 

single society. jieha maap bella bukti ang bukan single society lagi dah ngeh2..


dah pilih gathering dekat seoul garden sendirik mau hengat la level mana tahap melantaknya hahahhaa..jangan tanya la sapa champion makan tadi???tahir pun kalah kot arini. tu sbb tak berapa nak sehat sangat. klu betul-betul sehat dan tak yah jumpa doktor esok belum tentu dia menyerah kalah dengan aku rasanya wakakkaka.


dan bila gambar-gambar kami 7 orang ni terlepas dalam fesbuk banyak la komen2 jeles yg kuar termasuk jugak komen cakap aku bambam kahkah. kemon la champion makan kot jgn heran la asal bambam sekarang. dulu waktu study menapak pergi kelas sekarang duduk dlm aircond hadap pc .tapi berat aku still dlm berat ideal. belum cecah maksimun 54kg lagi untuk ketinggian aku heh..


p/s : errr berat aku lagi 2kilo nak cecah 54kg sebenarnya haahahaha..

6 comments:

  1. cait!! aku dah agak hang mesti upload pic ni dlm blog sbb x nmpak muka hang kan..menten misteri gituw..sbb tu aku x amik pic ni...wakakakk...eh2?? kat luaq nmpak cam biasa ja...tapi kalo kat gambaq mmg nmpak la berisi sikit...ok bai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. well ni kandid baru best letak hahaha.mmg la tak gemok sangat tapi banding dengan aku yang cekeding zmn study dulu mmg skrg ni bambam banyak jugak la..tu suka sangat depa nak komen pizah bambam!!hahhaaha

      Delete
  2. 52 kg? hmm... berat anda bersamaan dgn 5 kampit 10kg beras cap rambutan.. akekekkekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kampit beras cap rambutan pun buleh lah hahaha.gini la naseb bila dah bambam kuikui

      Delete
  3. Mana ada ko tak menggemok. Sila sedar diri okay.. Tak lama lagi ko memang akan mencecah 54kg tu. Muahahaa ;))

    Btw; aku jelesssss okay dengan perjumpaan kengkoranggggg. Huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha ni ayat tak puas hati ke apa???tp tgk dari cara makan mmg tak lama lagi cecah jugak 54kg tu rasanya kahkah...

      next time had kita buat satu kelas terus inshaAllah :)

      Delete