Monday, January 13, 2014

cuba teka

librarian tempat kejanya dah tentu-tentu library. kat library suma tau mesti ada buku. tapi buku tu kadang2 jadik perhiasan sbb takdak orang baca apatah lagi pinjam. kesian kan???

tapi tu la nasib buku. mahal gilerrrrrrrrrrr tapi tersadai dekat rak. tak mcm newspaper. murah tapi hot. kalau tak cop or tulis tu harta library kompom hilang orang buat harta sendirik. itu biasa. lepas tu gigih la librarian sorang tu jadik csi siasat dekat mana paper tuh haihhh...

dan biasa jugak klu librarian sorang tu pegang buku jarang nak ada kawan2 dia sama-sama baca or ulas buku tu ramai-ramai bagi pendapat. nampak sangat buku tak hot mcm newspaper tadi. gitu la nasib jadik benda tak femes.

lain dengan benda hot mcm newspaper. samaada librarian tu baca atau kawan-kawan dia baca sure akan ada benda yang nak dibincang or diulas secara spontan tambah-tambah bila terselak page hiburan. well pempuan ~

biasalah page hiburan kompom kuar gambar artis-artis pempuan yang cun-cun mcm nora danish, emma maembong, erra fazira, fazura, tizz zaqiah, neelopak, lana nordin eh??

then akan ada suara yang cakap canteknyaaaa..difollow dengan suara cakap alah biasa la makeup mesti la cantek. cuba tak makeup entah-entah biasa ja. dan selalunya librarian sorang tu akan tambah itula makeup. mcm kita lah klu makeup mesti lawa jugak. kbai..




p/s : ada hati klu makeup buleh sama cantek mcm si emma neh.librarian mana tu weh??cuba teka kahkah..maap sbb tabah baca entry merapu teruk aku ;P


7 comments:

  1. lama jugak aku renung pic diatas..neves igt hang tadik...ok bai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakkkkaaka itu la..hebat sangat perasan librarian sorang tu.tak sedar diri

      Delete
  2. hang ke tu? kalau hang memang ankel poke dlm pesbuk hari2... kuikuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh langit dengan bumi..beza benar wakakakkaa....

      Delete
  3. Hah aku ingat engko da tadi pakai mekap. Baru nak mintak sain.

    peminat nak mintak sain,
    cik epalejau nyamnyam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala klu nak sain aku tak yah tgu makeup sekarang pun aku leh bagi..nak??hahhahaa..

      Delete
    2. Tanakla. Kalau tak mekap itu bukan retissss namanya. Kekeke.

      Delete