Thursday, February 13, 2014

kapit sedap


pernah makan kuih kapit???sedap kan???


silap-silap tak sedar sebalang buleh hadap.


itu  baru kapit biasa.


cuba bayangkan  makan kuih kapit yang ada perisa.


perisa coklat or peanut butter plak tu..


buleh bayang???


takpa klu kalau tak leh bayang.


aku faham so apa kata  beli ja terus ;P


senang buleh rasa sendirik sedap ke tidak


tapi insyaAllah sedap sbb aku pernah makan


camna nak beli oder suma tu sila whatsapp si peijal neh




dia tengah kencang bisnes kapit plak skrg.


 tak lama lagi jadik jutawan kapit la dia hahaaha..


p/s : ha chemad aku dh tolong promosi ok!! laku nanti mcm biasa la mintak sikit komisen muhahhhhaa

13 comments:

  1. x penah tau ada kapit coklat? kenapa entri suka buat aku lapaq?? erghhhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ni la chemad duk juai..aku suka peanut butter lagi hihi...entry mkn mmg sinonim dgn aku haahhaa

      Delete
  2. pernah rasa kapit isi kacang..memang terbaik! sedap gila..tapi kat kl je aritu dapat rasa..balik sabah xde plak buat kapit mcm ni..nanti aku nak suruh macik2 tu buat la..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan??ala kak atie dekat sabah..klu area sini leh beli ngn si peijal ni ha..buleh la dpt harga kawan2...

      Delete
  3. mai...mai...mai....leh diskaun punyer....dun worry....jnji tak zalim!!wakakaka

    ReplyDelete
  4. mcm sedap je..mcm teringin je.brp rm ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pernah makan sedap..sebalang rm25..wasap la peijal tuh..tp klu ang malu nanti aku tya kan hehehe..

      Delete
  5. Mak pandai buat Kuih Kapit gak.. tapi dia buat time raya jer.. koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni xyah tgu time raya..si peijal tu ari2 dia jual kapit hahahaaha..

      Delete
  6. Errrr si pejal tu agak2 bleh buat online shopping tak? Kalau buleh, nak gak sebalang dua kan. Hehehe. Alaaa mebengtuyu dan pos laju ade whattt???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha dia buat online tp xsure la ke sabah tu dia buleh ke tidak antar..nanti aku tya dia klu ko betul2 nak..

      Delete