Monday, March 31, 2014

what color are you?


pernah jawab personality test?? hahaaha aku suka buat benda-benda alah neh..even kadang-kadang jawapannya mcm erkk iya ka aku perangai camtu tapi pantang ada kawan-kawan share link laju ja aku buat kikiki..

terbaru pagi tadi chepah suruh aku buat personality neh..


http://www.quizony.com/color/index.html#.UzjL5JyC1GI



laju buat  even pilihan jawapan tu mcm tak berapa nak rela sangat aku jawab. last-last ni resultnya. 




pasal gudfren tu aku takmo komen kang org cakap aku poyo ;P.. tapi part "You don't mind spending vacation days around the house " itu sangat aku wakakaka.  cuti tapi tak pi mana jugak. duduk rumah..itu biasa heh..

cuma peliknya lepas tak lama chepah share benda ni kat wall dia, suma komen jawab  dpt kaler putih..terus pk hmm entah-entah suma yg jawab kuar kaler putih hahaaha..try la buat ;P


p/s : gatai letak nama blog cerita cik stickynote..aku dah takdak cerita nk update kot hahaahaa


8 comments:

  1. kalau ankel mesti kaler belang-belang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekkekee wah susah nk judge ankel punya personality la gitu...

      Delete
  2. Aku buat ritu pun dapat putih gak. Kawan2 yang aku nampak share menatang ni dalam FB, semua pun dapat putih. Hahahahahaa sengal jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mula2 rasa wahhh lepas tgk suma putih rasa benda ni menipu benar hahaha..jawab pa apa pun last2 jawapan suma putih..mainkan perasaan org betul wakakakka

      Delete
    2. Bengkek jer rasa kan. Siyes kalau aku jumpa sape yang buat tu, aku nak bagi penampo sedas. Dah la bagi soalan susah, gigih jgak aku nak jawab, rupanya kena tipuuuuu..

      Delete
    3. hahahaaha ko dah cuba yg what fruits are you???itu mcm betul..ada least ada kuar buah lain2..

      Delete
  3. hahaha..kamu ni stereotype la..aku dapat purple..qawiem bilang warna umu.. hihih..

    ReplyDelete