Monday, June 16, 2014

abang zen

mlm ni tergerak hati nak update sbb abg zen. kenai sapa abg zen?? tu la lain kali join suri rumah mcm miss lolliyana. sambil susu anak dlm pantang sambil tgk abg zen ngorat Indah..


yang tak kenai abg zen dengan Indah tu meh aku tunjuk sikit gambaq depa.  lepas ni ramai la gadis2 berangan nak bf mcm abg zen baq ang...ibu-ibu gadis mungkin berangan nak menantu mcm abg zen kuikui..





ha sudah-sudah..drama ja suma neh..tak payah nak berangan sangat. cinderella gak la drama ni. budak kampung yg malang tapi cun jumpa anak dato yg kaya dan hensem. bezanya tak kawen kontrak, akhirnya!!

biasa la heroin cun suma bekenan. adik abg zen si abg fahin tu pun nanti bekenan dekat Indah sampai nak tak nak abg zen kena la berkorban demi adik dia. sbb tu tajuk drama ni kerana terpaksa aku relakan. tapi dah nama abg zen hero kompom la ending dia dengan Indah. siap dapat baby girl lagi..

apa??tak puas hati ?? hahaha biar la aku nk bagi tau ending pun. budak2 college aku duk gila abg zen. kak cleaner aku duk cerita pasal Indah dengan abang zen gak. pakguard aku pun kenai abg zen. aku plak tgk sekerat-sekerat sambil makan nasik pas balik keja. lambat ah nak habis. 

last-last aku pinjam novel budak-budak tu. Nah setel aku tau suma apa nak jadik pasni and kompom-kompom la endingnya camna wakakakaka. cuma yg aku heran orang lain gila dekat abg zen asal miss lolliyana tgu nak tengok abg epul?maybe taste orang yg anak dua ni lain sikit kot ;P

p/s :  banyak sungguh abang dlm drama neh..yg tabah tgu la drama tu sampai habis. yg tak rajin nk tgu sila pinjam novel orang kuang2..

2 comments:

  1. Haha..korg xrasa ke watak abg epul tu hensem dan baikk sgt.cumanya dia bernasib malang.aku kesiaaan kat dia.zen tu dah jd rebutan suma org nk watpe.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha aku xikut betul2.so xperasan la kebaikan abg epul tu..yg duk kecoh abg zen aja.

      Delete