Thursday, September 11, 2014

ini fakta ok


masih cerita pasal neelofa. sapa suruh start dulu??rasakan kuikui..




selain aku mungkin akan nampak 'lawa' klu pakai shawl ala-ala neelofa
(bukan aku kata ticer mahfuzah yg kata, aku ok ja lalalala )



uih lawa sangat nih..tak mampu tak mampu hahahaha




ada satu lagi fakta yang buleh kaitkan aku dengan dia.



ini fakta bukan auta. aku baru perasan masa google pasal dia.



rupanya besday kami sama.



serious aku tak tipu. google la kalau tak percaya. 



bezanya dia jauh muda dari aku..itu fakta jugak hahaha..



ok done pasal neelofa...makaseh sudi baca entry merapu aku lagi kbai



p/s merapu kan??mana ada entry aku tak merapu heh..


16 comments:

  1. Entri pon macam mengelat ja..wakakak...baidewei aku x tau pon neelofa muda pada kita..kupikirkan selama ni dia tua pada kita..erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngelat kat mana nya??erkkkk muda dari kita??hahaha xleh blah punya statement..budak tu dewi remaja..dewi remaja tak kan baya2 kita nak masuk??kuikui

      Delete
  2. ececece...org besday sama ni mesti perangai pun sama ya dak..nanti kot2 cik pizah pun dpt perangai nak pakai shawl mcm neelofa terus cun kebaboom eekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm klu omma anas dah ckp camtu lunch kang nak p cari shawl kat tesco lah ..hahaahaa

      Delete
    2. Ehhhhh pijah dah lama pakai shawl la acik. Acik je taktauuuuuu. Hahahaha

      Delete
    3. pakai time rasa malas nk iron bawal aja ok hahaahha

      Delete
    4. yaka yaka..hamboiiii..nak tutorial pleaseeee ekekekeke

      Delete
    5. Wakaka main belit ja Acik oiii

      Delete
  3. amboiiiiiiii... mari pakat doakan cik SN kawen dgn kerabat raja kedah.. ecehhh kata nak sama dgn lopa.. opppsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. opssssssssss merapu ja tu nad hahaha..

      Delete
    2. Hahahaha kannn. Aku tak dapat kawen ngan anak raja brunei. Mana nak tau ko yang kawen ngan kerabat raja kedah. Aku nak aje aminkan. Hahaha

      Delete
    3. hahahaah masalahnya kan kerabat kedah tak ramai anak lelaki tau..serious..

      Delete
    4. assalamualaikum wbt
      salam perkenalan
      nice blog ceria dan bersahaja
      seronok baca ceria- kawan2 baru dari blog

      jemput jugak ke bog saya

      http://enrdenatureshop.blogspot.com/
      tq kerana sudi ke blog saya

      Delete
    5. assalamualaikum wbt
      salam perkenalan
      nice blog ceria dan bersahaja
      seronok baca ceria- kawan2 baru dari blog

      jemput jugak ke bog saya

      http://enrdenatureshop.blogspot.com/
      tq kerana sudi ke blog saya

      Delete
  4. kembaq tarikh la ni... okay ape... tumpang glemer...lalalala..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembaq tarikh pun buleh la janji glamer..tudia tak menahan ayat hahahaa

      Delete