Saturday, September 6, 2014

my cup of tea


jujur aku cakap la kan, aku sebenarnya tak  nampak neelofa tu cantik sangat pun. ok la tapi tak la cantik yang gilerrrrrr cantik.. tapi, tapi baca dulu aku belum habis tulis lagi..sejak dia pakai tudung cantik pulak aku  tengok. nampak kuasa tudung tu??mmg cun lah..


bukan yang ni..ada 1 lagi tu dia pakai  tapi tak jumpa bila google


dah kenapa intro pasal neelofa tetiba ni. sbb ada satu mlm aku tertengok meletop. tengah-tengah tengok tu kawan aku cikgu mahfuzah wasap tanya tengah buat apa. aku jawab la tengah tgk meletop. laju dia reply cantik kan neelofa pakai tudung.nanti kenduri hang, hang pakai la mcm tu..mesti lawa..


ayat hujung tu tak menahan. mesti lawa baq hang hahaha..neelofa tu mmg dah spesis segak..belit la tudung camna pun mmg la nampak lawa. aku???hmmm pejam mata cuba bayang. lawa ka??? wakakkakaa...


dan pasal kenduri kawen aku senyum jalah baca. ya aku tau cikgu mahfuzah, dia nak sangat tengok aku kawen. pernah dia cakap kalau aku kawen apa jadik sekali pun , seboleh-bolehnya dia mesti cuba pi...


aku tanya balik kenapa yg excited sangat nak mai kenduri kawen aku??selamba dia jawab. ha la nak tengok sapa laki tu..nak tengok hero mana yang tersangkut kat traffic light..kenapa tak hijau-hijau..lama kami tunggu dia muncul..arghhhhhhhhh rasa nak hantuk kepala kat dinding baca hahaaha


dan dia bukan orang pertama nak tgk aku kawen. dlm maksud lain nak tgk hero yang tersangkut kat traffic light tu. miss lolliyana siap pesan klu buat kenduri make sure pilih waktu yang dia buleh datang. harap sangat bukan waktu tu dia ada hal lain. hamboih kena tengok jadual dia bukan jadual aku nampak kuikui..


itu belum campur jiha ngn fazrul. asal jumpa aku sure tanya soalan tak kuar dengan bf ka??bf hang mana???bf hang tak datang rumah  raya??sengal kan??bukan jiha yang suka sangat nak menyakat tapi fazrul laki dia..suka sangat sbb aku jenis tak ambik hati katanya.hampeh punya kawan haha


ni aku nak tanya. hampa nak mai kenduri aku sbb nak jumpa aku or nak tengok sapa laki aku  sebenarnya????hahaha..so far aku ok. takdak ambik hati ka apa...cool ja mana aku leh tepis aku tepis baik punya ekeekekeke..


cuma aku nak  habaq sewaktu entry ni ditulis status aku dah bertukar dari single kepada still single kahkah..soalan tahirah what is your cup of tea pun sampai arini aku tak dapat-dapat nak jawab. sampai dia ingat aku ngelat padahal aku tak ngelat pun..betul tak tipu tahir oii ;P


p/s pk nak publish ke tidak..silap2 buleh jadik bahan buat entry camni ngeeeeee...

10 comments:

  1. hahahahahahh!! hg buat aku gelak dalam bilik guru ni!

    ReplyDelete
  2. saat aku membaca entri ni..rasa mcm nak belah dada bawak keluaq hati garu2 sikit( x tau kenapa rasa mcmtu..tapi serius x tahan..)..by the way aku try jugak pejam mata & try jugak bayangkan kalo hang pakai cmtu..mcm ok ja..mcm not bad ja..baidewei...aku rs aku nak pi kenduri hang ssb nak tgk what is your cup of tea la..(sbb hang ngelat!!! hahahahahha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahan nak gelak or tak tahan nk bahan aku??hahahaha..woihhhhh aku tak ngelatttt ok..percaya la plzzzzzzzzzz!!

      Delete
  3. hadoi tersangkut kat traffic light hahahaha..btw, neelofa tu acik tgk pun bese-bese je mcm org kg kita-kita (cewah) tapi mmg cun kan bila pakai tudung..lawa sopan kiut miut..baru je hari tu cakap pasal benda yg sama dgn peja

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadoi kan..mana la dia dpt idea tersangkut kat trafic light tu..hahahaa itu la idak la cunnnn sgt bak kata acik org kg kita2 giteww..tapi pas pakai tudung lawa xmcm org kg kita2 dah kot kan kuikui...

      Delete
  4. Status single btukar kpd masih single tu paling lejen! Mintak sain!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rasa jantung berenti sat dak tgu next ayat single kepada still single tu??hahahaha...

      Delete
    2. Aku berdebar2 baca perkataan bertukar tu. Serius berdebar. Rasa macam nak hempuk kepala bila taktau kata dia dah bertukar status. Grrrrrr.

      Delete
    3. klu betul bertukar ko marah ke??hahahahaha...ko tau aku kan??apa yg aku tulis kat blog sure akan merapu punya..sbb tu tahir kata aku makin mengelat skrg ni ekekekeekke

      Delete