Sunday, October 19, 2014

krik krik krik

malam ni aku nak update pasal hero drama melayu yang dulu aku nampak depa hensem tapi sekarang dah tak hensem di mata aku..dah nak habis 2014 tapi still entry aku duk mcm tu..takdak kemajuan langsung wakakkaka..alah asal buleh sudah ler kikiki


yang pertama nya adalah fahrin ahmad. dulu aku rasa dia hensem. tapi sekarang dah tak hensem dah..tak tau kenapa. so bila ticer fuzah duk gila bayang dekat abg lukman dlm maafkan jika aku tak sempurna petang2 tu, reaksi aku mcm krik krik krik...tapi aku tak tengok bukan sbb dia tak hensem mcm dulu cuma jln ceritanya dah byk kali ulang..


next aaron aziz. malas cakap la..dia mmg hensem kot dulu. dulu la sekarang bila orang cakap dia hensem aku mcm tadi la..krik krik krik hahaha..tah apa2 perangai. bayangkan zaman dia berlakon dalam emil emilda..hensem kan??..nora elina jgn sebut la telah-telah la hensem..eh tengok ke??wakakaka...


farid kamil masuk dlm list jugak. bezanya dia aku nampak hensem dalam drama tertentu sahaja hehu..seingat aku dia nampak sangat hensem dlm movie i m not single dengan iklan maxis kot dengan siti nurhaliza. lain-lain tu aku rasa biasa la.. tgk depan2 masa kat uitm tak perasan sangat sbb jeling-jeling hujung mata ja.. dah elok dia lepas haha kemain melompat suka kahkah..


sharnaaz pun sebenarnya dulu aku nampak dia hensem..zaman dia baru-baru naik, smart jugak mamat tu..aku ingat lagi dia berlakon dengan scha dlm drama kita. then dlm drama ala-ala drama korea kat astro, ungunya cinta kot tajuk, uih aku tunggu depan tv tengok..sekarang sebut pi la abg jebat idaman hati, respon aku?? yes pandai krik krik krik..


 jgn gelak. jiwa remaja weh dulu haha


pandai la duk krik krik krik bagai mlm2 neh..sebenarnya bukan depa tak hensem aku yg dah malas nk melayan sgt tv kecuali terjebak. itu drama yg orang tak daya  nak tgk aku gigih tunggu sampai habis..tapi rain nampak hensem la pulak sekarang neh..eh tetiba masuk korea hahaha..merapu tul..k dah la bai!!


p/s : senang crita mengaku jalah jiwa tak muda dah tgk hero2 drama neh hahaha


14 comments:

  1. Rain comel giler dlm my lovely girl! Tapi kita tetap ckp zahiril adzim tu hensem.. Muahahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak tengok lagi drama tu..tapi tgk dia dlm runningman last week..zahiril adzim hampir terlupa kat dia..suka dia tgk dia berlakon jugak hehe

      Delete
  2. Entri pon seiring usia..nampak nauu you are entering new phase of life..wakakak..tetap pelakon hong kong menten muda..dari kecik smpai sekarang hero/heroin yang sama jer berlakon..aku musykil betoii...-Tahir

    ReplyDelete
    Replies
    1. entering new phase ka xdak life???hahahaha..aku dh lama tak tgk crita hong kong..depa2 tu duk belakon lagi??murah kot noo wakakaaa

      Delete
  3. yup..still..latest aku tgk iklan baru2 ni..same hero yang aku tgk for tthe last 10-15 years back..hahahah...apa yang murah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelakon hongkong la..dari dulu duk pakai yg sama sbb nak bayaq depa murah kot haahahaa

      Delete
  4. ok...hahahahaha fahrin tu romantis laa..dalam tu ja la.hahahahah

    ReplyDelete
  5. pelakon hongkong hat gemuk2 tu,ala2 botak sikit pala dia. selalu jd polis la, telangkai la. hahahaha sampai la dok blakon lg pa no?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok krik krik krik hahahaaa..ya lah abg fahrin hang hensem lagi romantis..gituuuu...

      telangkai!!!aku suka gila cerita tu..haha apa tajuk dia agak2??bab pelakon hong kong kena tya tahir dia follower setia petang2 kuikui

      Delete
    2. dai dung gun ka apa nama watak pelakon tu? hahah...aku rs mcm dia la yang hampa dok sebut..tp dai dung gun tu karekter dlm citer masak2 kot...

      Delete
  6. a'ah la..depa dah tak hensem..kalau dulu semangat gak la nak tgk tv kalau depa berlakon kan. sekarang...adelah lebih baik aku tengok will ferrel..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ada yg mempunyai pandangan mata yg sama dengan ku ahahaha...akhirnya terbukti jua kekekekee

      Delete
  7. Tunggu lepas ni cita Hafizah Elena plak dgn abg Aron Aziz sbg hero. Ada scene hafizah elena buat portugis egg tart tak jadi, pehtu abg aron cakap 'alang sayang ni susah2 buat portugis egg tart. Jom abg bwk p Macau' krik krik krik krik jaga2 ada yg memerhatiiiiii hahahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoiiiiiii terer tul sakat aku gabung dua entry hahhhaaa..sapa yg memerhati??krik krik krik krik

      Delete