Wednesday, November 12, 2014

oishi


budak-budak kolej aku duk sebut oishi, oishi..pengaruh iklan green tea kat tv tu. kebetulan pulak kedai makan sebelah kolej aku duk jual ayaq tu, pakat duk beli minum..siap promosi kat aku..tak tahan aku pun bagi duit kat budak-budak tu suruh pi beli..


hahahaha dasar tak tahan godaan camtu la..dua hari berturut-turut aku suruh budak-budak tu pi beli...klu dah dua ari beli berturut-turut tu maksudnya apa??sedap la tu wakakaka..masuk hari ke tiga budak-budak tu tak menayang dah ayaq tu..agaknya takut aku suruh pi beli lagi kot kan???sesuatu sangat hmmmmm..


weekend, aku kuar pi supermarket. aku mmg dah mcm makcik-makcik sekarang ni..suka pi supermarket beli barang dapur. paling best bahagian sayur..seronok tengok sayur segar-segar gituuuu..ayat klu tak melebih-melebih bukan aku la kan??ok enough drama!!


bila lalu dekat bahagian peti ais, aku ternampak promosi ayaq oishi tu dari tiga hengget tinggal singgit lebih. tunggu lagi??? 5 botol aku borong..nah hambik hang..tamak benar hahaha..motippp beli sampai lima...aku nk buat kenduri kat budak-budak tu sebenarnya..saja mood baik kehkeh..


perisa ini ja yg tinggal..



p/s : ok pasal ayaq pun aku update..teruk sangat dah busan wakakkaka


6 comments:

  1. sedap ker? by the way apa maksud oishi? hang kan amik jepun as third language kan? ngeh..ngeh..ngeh..-Tahir

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah ice lemon tea ..mmg minuman aku la hahaha..oishi means sedap...oishi desu!!

      Delete
  2. hahahah aku igt lg hg suka minum ayaq teh yg dlm tin tu kan.yg ais lemon tea tu. sedap! pehtu ayaq epal yg ada aleovera biji2 dlm dia kan. hg la pekenai ayaq2 tu kat aku.sedap!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yes aku suka season ice lemon tea tu..ari2 minum masa ngaji dulu..then mngajaq ang jadik addicted jugak wakaka..jgn kata sedap sebut la oishi!! Hahaha

      Delete
  3. oishi black tea ni memang sedap..kalau lalu kat aisle di pasaraya mana-mana tu memang 2 3 kali sebut sebab nak suruh peja beli kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Kan yg hitam paling sedap..Hahaha dh byk kali sebut sure dia beli la kan

    ReplyDelete