Tuesday, February 10, 2015

10 februari

hari ini 10 februari 2015
besday sapa??
mesti la besday neelofa!!

oooo besday dia ingat..
besday aku??
kan kami sama tarikh 
lupa??

hahahaha
 ok aku dah masuk 30 harini
 sila percaya :)
dah masuk 30 tahun,
apa yang dah aku capai agaknya??


kerja
 suam-suam suku..
bukan minat aku
tapi percayalah aku bertahan 7 tahun di tempat yang sama
rahsia bertahan??? senang. 
 tak dapat kerja lain yang aku idamkan
dan  mesti la sbb hometown!! hahahaa


rumah
oh ya masih menumpang ayah dan emak..
makan free mak masak sedap kot..
ko ade??


bf/husband
takdak..dan tak nampak bayang pun...
so mulut kak2 aku tak masin ..
sila makan garam lebih sket yer kak eh


 kereta
sejarah kelisa kak aku tak mau pakai sbb manual..
tak larat tekan clutch katanya..
jadik serahkan pada si adik yang baru habis belajar..
aku la tu..
 kelisa tu dah habis bayar tapi masih laju
jadik jangan pujuk aku jual..
aku syg dia sangat-sangat ..
hamboih emosinya haha


anak
motipppp letak anak hahaha..
yep meskipun aku tak berlaki tapi aku ada  6 hero dan 6 princess
 yang hensem dan cantek serta comel
sbb mewarisi genetik cun aku wakakkaka..
k merapu


cameron highland
apa kes cameron higland?
aku dah 30 tahun
tapi sekali pun tak pernah sampai situ
 bila aku ajak kak-kak aku,
depa suh kawen
pergi sendirik dengan laki
aku diam tak pernah ajak dah 
 kesian


simple sangat life aku..tak hebat sangat pencapaian tapi aku sangat bersyukur..
ada keja, ada kereta, ada parents yang bagi duduk free dan makan sedap-sedap,
ada kakak-kakak baik dan tak kedekut cuma kena tahan telinga wakakaka,
ada abang-abang yang tak pernah tak tolong klu aku bukak mulut,
ada adik yang budget dia abang grrrrr,
ada anak-anak buah yang sangat sayangkan aku,
dan kawan-kawan yang selalu ada bila aku habis idea nk google apa kikiki..
alhamdulillah :)


hadiah besday arini..biskut kuat tiger haha


entry ni aku tulis sbb aku terkenangkan ticer mahfuzah..
kawan baik aku yang sekarang tengah diduga dengan dugaan hebat..
melihat ibu muda yang sedang berperang dengan si suami yang menghidap kanser,
buat aku lebih bersyukur dengan apa yang aku ada..

fuzah, be strong !!
Allah sentiasa ada dan kami juga akan selalu ada..
InsyaAllah Abah Hani Ulya akan sihat mcm dulu :)