Tuesday, April 21, 2015

10 minutes


hi, peace!!

bukan nak  merapu cuma nak ajak  membaca sama-sama..

tak payah baca sampai berdarah hidung 

tapi baca untuk 10 minit  sahaja..

yes 10 minit




  Khamis 23 April 2015 ,  10.00  - 10.10 am


buleh kan??? 

alah bukan suruh baca novel teman lelaki upahan pun ahaks

baca jalah apa-apa 

baca blog pun buleh ..asalkan membaca bersama-sama ..

k, bai muah ciked!!

wakakakkaaka muntah hijau

daaaaa :)

9 comments:

  1. wah wah wahhh...terkejut aku..pagi ni bukak ada entry baru..hahah...ok..esok kita baca report police yer...ekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakaka aku mmg nak bagi hg tekejut..jadik dak suprise aku??...dlm erti yg sebenar kempen ni kena berenti sat keja dan baca..tapi buleh la baca report police pun..asal baca sudah hahaa

      Delete
    2. yeah..yeah..surprise sangat!! kalo surprisekan aku dengan ramen ker sushi ker pon aku suka jugak surprise cenggitu..kbai!

      Delete
    3. nak suh aku belanja cakap terang2..senang aku kumpul duit 5 hinggit utk makan kat sushi king hahahaha...jom la aku ok ja..

      Delete
  2. esok saya baca report bulanan eik... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk report??haha buleh la..kira aci la baca jugak ...

      Delete
    2. janji baca kan..eh dah kenapa semua orang nak kena baca report ni?? hahah..

      Delete
  3. Ni la program yang buat aku busy tiap2 tahun. Hahahaha. Beriyerrrr baca 10 minit. Puikkk! Hari lain jeling buku pun tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakaa ni sbb cntre lain buat..aku pun xnak la org cakap xbuat keja..buat la kempen..ada la jugak gambar nak boh dlm grup libraria tu..

      Delete